Повня у січні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Повня у січні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 6 січня?

Поділитися:

6 січня настає перша Повня 2023 року — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 6 січня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на січень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 6 січня

Гороскоп на Повню Овен

6 січня – Повний місяць у 4 будинку: сім'я, новини, місце проживання, батьки, поїздка. 

Гороскоп на Повню Телець

6 січня – Повний місяць у 3 домі контактів, спілкування. Ви підпишете договір важливий, продовжите старі справи, пов'язані з паперами та документами. 

Гороскоп на Повню Близнюки

6 січня – Повний місяць у 2 будинку доходів і витрат. Прибуток, повернуть борг, продаж, підвищиться самооцінка. Купувати не можна як і раніше нічого. 

Гороскоп на Повню Рак

6 січня Повний місяць в 1 будинку у вашому знаку Рака. Популярність, публічність, увага на Вас, шопінг, процедури краси. 

Гороскоп на Повню Лев

6 січня Повний місяць у 12 будинку, будинок завершення та звільнення: остання точка, закриття боргу, позбутися чогось, доробити ремонт, звільнитися з роботи; ізоляція будинку; поїздка за кордон; ретрити, санаторії далеко, побути на самоті, з близькими; благодійність; спа-салони, готелі, масажі; звільнення: витяг з лікарні, свобода; наш внутрішній світ, таємниці: інтерес до езотерики, самопізнання. 

Гороскоп на Повню Діва

 6 січня Повний місяць в 11 будинку – новина, що стосується друзів. колектив, група, частиною якої ви станете. або ж вийти з якоїсь організації. публічність. осяяння, мрія, складати план досягнення мрії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на січень 2023 для всіх знаків зодіаку: кому чекати змін в перший місяць року

Гороскоп на Повню Терези

6 січня Повний місяць у вашому 10 будинку. Будинок напряму, кар'єри, професії, цілей. Що ви плануєте у житті, яку роль граєте, хто ви? Це Повня висвітить ваші досягнення. Покаже, які нові плани та цілі варто ставити. Звіт про те, куди ви прийшли та куди ви йдете. Ви можете вирішити змінити професію.

Гороскоп на Повню Скорпіон

6 січня Повний місяць у вашому 9 будинку. Все, що пов'язане із закордоном, далекими країнами. Проясниться тема поїздок, подорожей, імміграції, документів із візами. Можливе знайомство з людьми іншої національності. Якщо ви від'їжджали, можете повернутися додому. Можливі суди, юридичні справи, ви отримаєте рішення суду. 

Гороскоп на Повню Стрілець

6 січня Повний місяць у 8 будинку гороскопа. Висвітить вашу фінансову ситуацію, можлива допомога від держави, родичів. Фінансова тема у січні буде однією з найактуальніших. Можливе оформлення фінансових документів. Новини щодо доходів вашого партнера, спадок.

Гороскоп на Повню Козеріг

 6 січня Повний місяць у 7 будинку інші люди, щось висвітиться, розставання, повернутися до якогось обговорення, поновлення контракту, пропозиція, шлюб. Особливо відчують ті, у кого аксцедент у 16 градусі Козерога чи народжені 9 та 10 січня. 

Гороскоп на Повню Водолій

6 січня Повня в 6 будинку гороскопа. Будинок роботи можуть бути підробітки, додаткові проєкти, багато клієнтів. Можливо, ви виконуватимете якісь зобов'язання. Щось щодо нашої рутини. 

Гороскоп на Повню Риби

6 січня Повний місяць у вашому 5му будинку. Любов до себе. радість, задоволення. Можливе відвідування театру, кіно, шоу, виставок, свят. Ви можете поїхати у відпустку чи завести роман. Повня висвітить відносини з вашим партнером, можлива пропозиція руки та серця. Або ж ви можете вирішити розлучитися. Емоції зашкалюватимуть. Виникнуть питання дітей, про вагітність, хрестини.

Новини по темі