Повний місяць 31 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 31 серпня
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 31 серпня?

Поділитися:

У серпні у нас одразу дві Повні — 1 і 31 серпня. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 31 серпня від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 31 серпня

Гороскоп на Повний місяць Овен

31 серпня Повня у вашому 12 будинку гороскопа. Будинок завершення, визволення. Ви ухвалите рішення, і вам стане легше. Це будинок далеких земель, закордону. Прийде рішення щодо документів. Також це лікування, лікарні та ізоляція, відпочинок десь далеко. Це може бути пов'язане з рішенням переїхати чи дистанційна робота. Місяць у вас з'єднається з Сатурном, а у вашому гороскопі Місяць керує місцем проживання, а Сатурн – кар'єрою, роботою та статусом.

Гороскоп на Повний місяць Телець

31 серпня Повний місяць в 11 будинку - це будинок мрії, перегляд бажань, думки про те, як здійснити свої мрії. Все це може бути пов'язане з темою навчання, освіти та/або переїзду.

Гороскоп на Повний місяць Близнюки

31 серпня Повня в 10 домі кар’єри, роботи, досягнень, репутації. Ви отримаєте визнання та підвищення, або ж вирішите звільнитися з роботи. Свій вплив матиме і Сатурн, тому на вас чекають фінансові питання. Ви переосмислите власні цінності, може виникнути суперечність кар’єри та власного “Я”. Це важливий час для вашої самооцінки.

Гороскоп на Повний місяць Рак

31 серпня друга Повня у Раків буде в 9 домі гороскопа. Це дім удачі та везіння. Повня покаже в чому вам пощастить. Знайомство з іноземцем, подорожі, отримання візи, рішення суду, юридичний лист – це все може трапитися в кінці місяця. 9 дім також інформує про публічність. Ця Повня може принести вам популярність, підписників, аудиторію. У Раків вдалий час для навчання. У цю Повню Місяць буде з’єднуватися із Сатурном. У Раків Місяць відповідає за 1 дім, а Сатурн за сектор партнерства. Ви поєднаєтеся із колегою, дівчиною чи хлопцем. Це може бути і ділова угода, і романтична близькість. В кінці місяця відома астрологиня прогнозує приємну романтичну зустріч.   

Гороскоп на Повний місяць Лев

31 серпня Повня в 8 домі фінансів. Ви отримаєте гроші. Це також дім емоцій, інтиму, психіки. Відкриється таємниця про інтимного партнера. Ви звільнитеся від залежності та контролю, почуватиметеся вільними. Відбудеться розмова з психологом чи психотерапевтом. 

Гороскоп на Повний місяць Діва

31 серпня Повня в 7 домі, сектор стосунків та любові. Відбудеться прийняття рішень, кульмінація романтичних та ділових стосунків. Ви можете з’їхатися з партнером. Буде розвиток ділових стосунків. Тут же Місяць поєднується з Сатурном. Місяць управляє сектором майбутнього 11 дому, Сатурн — 5 дім кохання, дітей, задоволень. Потрібно серйозно поставитися до стосунків. Ви приймете рішення щодо вашого майбутнього, яке буде стосуватися людей навколо вас.

Гороскоп на Повний місяць Терези

31 серпня Повня в 6 домі рутини, здоров’я, роботи. Повня висвітить які з ваших пріоритетів є найголовнішими. Ви будете змінювати режим, наприклад, сну чи звичок. Можлива здача аналізів і похід до лікаря. Отримаєте новини з роботи, завершиться якийсь ваш проект.

Гороскоп на Повний місяць Скорпіон

31 серпня Повня в 5 домі гороскопа. Дім радості, задоволення, любові. Прекрасна пора зізнання в коханні. По Ретроградному Меркурію колишні можуть відкрити свої почуття. Ретроградність – час передумати, переоцінити. Не виключенням буде і любовний трикутник. Повня відкриває вам очі на ситуацію. В останній день серпня підніметься тема дітей: школа, університет, народження, поїздки. У цю повню Місяць поєднається із Сатурном. Місяць у вашому гороскопі відповідає за 9 дім подорожей, знайомство з новими народами, культурою. А Сатурн підштовхне вас на нове навчання, курси. 5 дім теж стосується роботи. Тож поєднання 5 і 9 дому може спровокувати відрядження. 

Гороскоп на Повний місяць Стрілець

31 серпня завершується Повнею у 4 домі гороскопа. Він свідчить про дім, де ви мешкаєте і з ким. Покупка, продаж майна чи переїзд доцільний в кінці місяця. Але астрологиня нагадує: придивляйтеся, але не оформлюйте документи до 18 вересня. По цьому ж домі чекайте новини про ваших батьків. Відвідайте маму і тата. Склад вашої сім’ї теж може змінитися. На завершення літа Місяць буде поєднуватися із Сатурном, тож підніметься питання фінансів. Місяць керує 8 домом гороскопа – це чужі кошти (кредити, спадщина, страхування, податки), а Сатурн – 2 домом (ваша заробітна плата). З’єднання цих двох планет інформує про кінцевий результат отримання коштів. 

Гороскоп на Повний місяць Козеріг

31 серпня Повня в 3 домі спілкування та комунікацій. На вас чекає чимало знайомств та зустрічей. Будете багато розмовляти. Отримаєте новини від родичів. 
У цей же день Місяць поєднується з Сатурном, планетою Козорогів. Ви також з кимось об'єднаєтесь. Отримаєте пропозицію укласти контракт. Відбудеться закінчення та прояснення чогось.

Гороскоп на Повний місяць Водолій

31 серпня Повня у 2 домі гороскопа. 2 дім – про доходи. У цю Повню Місяць поєднується із Сатурном, а Сатурн своєю чергою керує 12 домом, а Місяць – 6. 6 дім – дім роботи й усього чим ми займаємося. 12 дім – гроші на благодійність, допомогу комусь. 6 дім також про здоров’я, а 12 – ретрити, санаторії, операції. Тож витратити кошти на відновлення фізичного і психологічного здоров’я – буде гарною ідеєю. 2 дім, не тільки про заробіток, але і про нашу енергію. Тут дозволено отримати гроші й одразу ж їх витратити. Матеріальна стабільність може неабияк впливати на ваш стан, але прибуток доцільно направити на відновлення. 

Гороскоп на Повний місяць Риби

31 серпня Повня у вашому знаку Риб в 1 домі гороскопа. Якщо на початку місяця ви були замкнені у собі, то зараз ви будете привертати до себе увагу. Імовірно ви зміните стиль. Заявіть про себе, свою думку чи експертність. Особисто вас стосується ця Повня. Хто найбільше всіх відчує його? У кого аксцендент у 7 градусі Риб (з 4 по 10 градус). Або, якщо у вас день народження 27 лютого (з 24 по 2 березня). Вісь 1-7 дім повідомляє нам про стосунки. В кінці місяця ви приймете рішення стосовно себе й інших людей. Якщо Повня у вашому знаку, відбудеться щось, що закінчиться пів року тому. Згадайте що з вами трапилося 4 березня. 

Новини по темі