Прем'єра шоу "Голос країни. Нова історія" відбудеться 8 січня 2012 в 20:12

Прем'єра шоу "Голос країни. Нова історія" відбудеться 8 січня 2012 в 20:12

Шоу "Голос країни. Нова історія" стане першою телепрем'єру року на каналі 1+1. Дата і час ефіру заплановано на 20:12 8 січня 2012.

Поділитися:

Шоу "Голос країни. Нова історія" стане першою телепрем'єру року на каналі 1+1. Дата і час ефіру заплановано на 20:12 8 січня 2012. Другий сезон буде називатися "Нова історія", тому що учасники проекту по-справжньому стають новими іменами у вокальній історії Україна.

Сьогодні в Києві відбулася презентація другого сезону шоу. На ній були присутні креативний продюсер шоу Ірина Іонова, музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе, генеральний директор групи 1 +1 Олександр Ткаченко і зоряні тренери «Нової історії» - Валерія, Діана Арбеніна, Олександр Пономарьов та Олег Скрипка

Костянтин Меладзе відзначив, що на кастинг другого сезону прийшли учасники ще більш потужні і професійні, ніж у перший раз. Ірина Іонова зазначила, що крім вокальних даних, в учасників другого сезону неймовірні життєві історії, яким 1+1 присвятить серію спеціальних коротких програм.

Зірковий тренер Валерія розповіла, що мріяла стати зірковим тренером "Голосу" ще з тих пір, як побувала гостею на першому сезоні. "Я була вражена. Тут все на найвищому рівні. У нас немає схожих шоу в Росії", - сказала співачка. Діана Арбеніна, тренер-переможець першого "Голосу країни", зізналася, що їй рішення бути коучем "Нової історії" далося важко. "Ви пам'ятаєте, скільки драматичних моментів було в перший раз - особливо на етапі вокальних "битв". Але я вирішила, що мені є чому повчити ще одну команду".

Олег Скрипка відзначив, що він розраховує не тільки навчити чогось молодих талановитих виконавців, а й навчитися чогось самому. А Олександр Пономарьов підкреслив, що досвід першого сезону надає йому впевненості.

Отже, четвірка зіркових тренерів почала "сліпі" прослуховування. "Нова історія" розпочнеться 8 січня на каналі 1+1!

Детальніше читайте тут