Пригоди піратів та історії кохання: 9 фільмів на "1+1 Україна", які варто подивитися цього тижня

9 фільмів на "1+1 Україна", які покажуть цього тижня

Що подивитися на "1+1 Україна": фільми про піратів, чаклунство та кохання.

Поділитися:

Проведіть тиждень за переглядом улюблених фільмів разом з "1+1 Україна". Розповідаємо, які стрічки чекають на глядачів цього тижня.

Понеділок, 8 січня

►19:00 — "Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної Перлини"

Зухвалий капітан Джек Сперроу та його команда намагаються зруйнувати прокляття Чорної Перлини, що призводить до захопливих пригод та несподіваних зіткнень.

Що подивитися: добірка фільмів на 1+1 Україна

Вівторок, 9 січня

►19:00 — "Пірати Карибського моря-2: Скриня Мерця"

Капітан Джек Горобець повертається в епічному продовженні, стикаючись зі своїм ворогом Дейві Джонсом. Сюжет розкриває таємниці Чорної Перлини, і чому саме Джек Спарроу був її капітаном в останні 13 років. Закохані Вілл та Елізабет мають зробити вибір, чи допомогати піратам.

Середа, 10 січня

►19:00 — "Пірати Карибського моря-3: на краю Землі"

Корабель-примара Летючий Голландець та його мстивий капітан Дейві Джонс опинилися під контролем лорда Беккета. Тепер Летючий Голландець безжально знищує піратські кораблі. Вілл, Елізабет та капітан Барбоса пускаються у відчайдушну подорож, аби знайти спосіб зупинити ворогів. Звісно, з капітаном Джеком Горобцем не обходиться без пригод.

Пірати Карибськог моря

Четвер, 11 січня

►19:00 — "Пірати Карибського моря: на дивних берегах"

Цього разу Джек Сперроу і Гектор Барбосса відправляються на пошуки легендарного фонтану молодості, але випадково потрапляють у полон до капітана Чорна Борода і його дочки.

П'ятниця, 12 січня

►19:00 — "Пірати Карибського моря: помста Салазара"

Дорослий син Вілла та Елізабет, юний Генрі Тернер, прагне позбавити батька від морського прокляття. Він відправляється на пошуки тризуба Посейдона разом з дівчиною-астрономом та Джеком Горобцем. Щоправда, на останнього полює його давній ворог — мисливець за піратами Салазар.

►21:40 — "Ван Хельсінг"

В епічному бойовику з Г'ю Джекменом та Кейт Бекінсейл герой Ван Хельсінг вирушає в Трансильванію, щоб протистояти злим силам.

Субота, 13 січня

►12:55-19:00  "Пірати Карибського моря" 1,2

Проведіть вихідний за переглядом пригод Джонні Деппа і Орландо Блума у перших двох частинах улюбленої франшизи.

Неділя, 14 січня

19:00 — "Самотній Рейнджер"

Джонні Депп у ролі індіанця Тонто об'єднується з рейнджером Джоном Рідом, аби протистояти криміналу.

22:00 — "Сьомий син"

Історія про молодого хлопця Тома, який має навчитися чаклунської майстерності, аби протистояти могутнім силам темряви та демонів.

00:05 (Прем’єра) — "Вестсайдська історія"

Рейчел Зеглер грає у зворушливій мелодрамі, яка розгортається в Нью-Йорку 1950-х років, де на противагу ненависті зароджується кохання.

Новини по темі