Пригоди в Яблунівці після Скаженого весілля продовжуються — ТЕТ покаже новий серіал «Скажені сусіди»

Пригоди в Яблунівці після Скаженого весілля продовжуються — ТЕТ покаже новий серіал «Скажені сусіди»

На ТЕТ з 6 березня показуватимуть комедійний серіал «Скажені сусіди».

Поділитися:

Найсмішніший український сімейний серіал «Скажені сусіди» покажуть на телеканалі ТЕТ — 6 березня о 19:00 відбудеться довгоочікувана премʼєра.

У серіалі на перший план виходить спільне життя сусідів — кожна серія насичена народним гумором, доброю атмосферою та яскравими героями, на яких чекають цікаві виклики, випробування совісті та навчання добросусідству. На екранах глядачі побачать уже знайомих персонажів з фільмів «Скажене Весілля», а також познайомляться з новачками. Крім того, творці серіалу обіцяють, що в серіях також зʼявляться камео — популярны зірки українського шоубізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 психологічних порад, як перейти на українську мову

 

«Скажені сусіди» — український серіал про добру комедію, буденні стосунки та ситуації, які знайомі кожному, хто, звісно, має сусідів.

«Другий сезон знімали під час війни. Декілька зйомок припали на ті дні, коли були страшні обстріли Києва. Одного разу бачили, як над знімальним майданчиком летить ракета, бачили, куди вона падає. У нас навіть одній артистці  у той момент стало фізично зле. Викликали швидку допомогу.   

Я, як і раніше, продюсер і виконавець ролі тамади Назарія Запухляка. У серіалі глядачі побачать вже знайомих персонажів, а також у невеличких ролях з’являться Даша Астаф’єва, Позитив, Катя Осадча. Катя грає тітку із РАГСу. З дружиною ніяких непорозумінь на зйомках не виникало, їй всі задачі ставив режисер, а я лише з боку обережно спостерігав. Катя тільки завчасно вимагала текст, щоб його встигнути сумлінно вивчити», — поділився Юрій Горбунов.

Комедія складатиметься з 48 епізодів обидвох сезонів. Знімання перших 24 — завершилися ще до початку повномасштабного вторгнення, однак продовження улюбленої трилогії «Скажене весілля» нарешті готове радувати своїх глядачів новими пригодами популярних героїв.

Процес створення серіалу став дійсно унікальним досвідом. Це був справжній виклик для команди проєкту, адже знімання розпочалися на початку жовтня та тривали понад двох місяців — попри повітряні тривоги та обстріли.

У проєкті були залучені вже добре знайомі глядачам локації «Яблунівки», а також нові  — відтворені в павільйонах на екстер’єрних майданчиках студійного комплексу FILM.UA Group. Наявність бомбосховища на кіностудії стала одним із визначальних факторів для перенесення локацій, за рахунок чого всі виробничі процеси проходили максимально з дотриманнями правил безпеки воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Кузьми Скрябіна розповіла про те, як дізналася про смерть батька, а мама поділилася рецептом його улюбленої страв

Не пропустіть довгоочікувану премʼєру — дивіться найпопулярніший український серіал «Скажені сусіди» з 6 березня з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.
 

Новини по темі