Продаж речей з благодійної фешн-колекції "Ukraine Inspired" продовжено через великий ажіотаж

Продаж речей з благодійної фешн-колекції "Ukraine Inspired" продовжено через великий ажіотаж

Речі з благодійної колекції від UFW та "1+1" розкупили за  лічені години  

Поділитися:

Ukrainian Fashion Week закінчився, але попит на речі з благодійної колекції  від UFW, "1+1" та дизайнера Федіра Возіанова залишається. Нагадаємо, що у день відкриття тижня моди наші ведучі Юрій Горбунов та Юлія Бориско презентували спеціальну експозицію в рамках проекту "Ukraine Inspired". Вони представили ідею і спеціальну колекцію речей з унікальним принтом, яку створив дизайнер Федір Возіанов, втіливши у чорно-білій гамі особливе зображення національного прапора.  

Тижневики, чохли для телефонів, сумки й світшоти під час Ukrainian Fashion Week продавалися  у Мистецькому арсеналі, але, як виявилося, далеко не всі охочі встигли їх придбати. На численні прохання оргкомітет продовжив благодійний продаж колекції на два тижні -  до 7 листопада. Відтепер усі можуть замовити світшоти, тижневики та чохли для айфонів на спеціальній сторінці в Інтернеті. http://www.ukraine-inspired.com/.

"Акція виявилась настільки популярною, що всі світшоти розміром S розкупили за перші півдня, а в мене почався шквал дзвінків від друзів з проханням купити кофтину. Так що саме час проводити продаж в Інтернеті – і "стильняжкам" добре, і воїнам-героям більше допомоги", - поділилася враженнями від корисного проекту телеведуча Юлія Бориско, яка вже стала щасливою володаркою світшота від Возіанова.

Нагадуємо,  усі кошти від продажу випущеної колекції речей будуть передані на лікування постраждалим українським військовим. Адресати допомоги та зібрана сума будуть оголошені по завершенню продажу колекції.