Проєкт 1+1 media потрапив у фінал Promax Global Excellence Awards 2022

Проєкт 1+1 media потрапив у фінал Promax Global Excellence Awards 2022

Перемога!

Поділитися:

Нещодавно одна з передових премій світу в галузі дизайну, маркетингу та відеовиробництва Promax Global Excellence Awards 2022 оприлюднила шортлист номінантів на перемогу. 

Промо-кампанія 1+1 до 30-ї річниці Незалежності України увійшла в топ кращих проєктів у номінації HOLIDAY OR SPECIAL EVENT PROMO — OVER :60 SECONDS. Кейс змагатиметься за золото у фіналі, результати якого будуть оприлюднені 8 грудня під час церемонії нагородження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві врятували кота з-під завалів будинку, зруйнованого дроном: зворушливі кадри

«За півроку до повномасштабного вторгнення рф в Україну ми зробили кампанію для 30-річчя Незалежності України. Ці 30 років про ідентичність української нації. Незалежні — рабам протилежні. Українці все роблять крізь серце, щиро і з любов'ю. Наша кампанія про це», — розповідають про кейс в 1+1 media. 

До слова, нещодавно на європейському Promax Awards 2022 перемогу у категорії PROGRAMME SPECIFIC LOGO та золоту відзнаку конкурсу здобув оновлений логотип шоу зіркових пародій «Маскарад», другий сезон якого транслювався на 1+1 восени минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На фото — мій дім", — ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв показав наслідки влучання ворожого дрону по житловому будинку у Києві

До того ж раніше група 1+1 media неодноразово здобувала відзнаки Promax Europe Awards. Так, свого часу золото премії здобули промо-кампанія стрічки «Розщеплені на атоми» та відкриваючі титри до фільму «Діти перемоги». Проєкт  «Музей новин» до річниці ТСН відзначений сріблом.

Новини по темі