Проект "Маленькі гіганти" покинула команда з наймолодшими учасниками (ВІДЕО)

Проект "Маленькі гіганти" покинула команда з наймолодшими учасниками (ВІДЕО)

Грандіозна битва за життя на  першому дитячому талант-шоу України триває.

Поділитися:

Грандіозна битва за життя на  першому дитячому талант-шоу України триває.

Сьогодні боротьбу за право залишитися на шоу "Маленькі гіганти" розпочали зіркові наставники проекту Володимир Дантес, Ірма  Вітовська, Володимир Горянський і Настя Каменських.

Весь минулий тиждень діти перевершували самі себе, щоб сьогодні здивувати суддів і глядачів. У кожній з команд були представлені малюки з талантами в трьох категоріях: хореографія, вокал та оригінальний жанр. Їхні виступи оцінювали судді Наталя МогилевськаЮрій Горбунов та Олена Шоптенко, виставляючи за кожний із них бали. Помилка окремого учасника ставила під загрозу всю команду.

За правилами конкурсу, до балів, які здобули протягом минулих тижнів, додаються оцінки, які діти здобули цього вечора. Таким чином після виступів на першому місці опинилася команда Володимира Дантеса, на другому місці команда Володимира Горянського, на третьому з невеличким відривом - команда Насті Каменських і на 0,1 від них відставала команда Ірми Вітовської.

Але бій на цьому не завершився. Кожна з команд отримала можливість заробити по одному додатковому балу в кожній категорії.

Вокалісти з команд  Горянського, Каменських, Дантеса та Вітовської виконали спільну пісню, танцівники запалили у колективному танці, а представники оригінального жанру розчулили ведучу Катерину Осадчу своїми недитячими мріями.

Під час битви за життя співачка Наталя Могилевська відзначила Сашка Подоляна, який, незважаючи на хворі зв'язки, заспівав неймовірно. Юрій Горбунов вдруге не встояв перед  Євгеном Лебедином. Хореограф Олена Шоптенко визнала найкращою танцювальну пару з команди Володимира Дантеса - Влада і Леру.  Талант цих дітей тільки посилив позиції молодого наставника.

Як "Маленькі гіганти" виборювали місця в проекті "1+1", дивіться у відео онлайн: