"ПроФутбол" запускає мобільний додаток

"ПроФутбол" запускає мобільний додаток

Тепер футбольні вболівальники можуть бути завжди в курсі усіх футбольних новин, голосувати за кращих футболістів, а також брати участь у щотижневій програмі "ПроФутбол" на каналі 2+2.

Поділитися:

Програма "ПроФутбол" запустила мобільний додаток для смартфонів. Одноіменний додаток надає футбольним вболівальникам можливість завжди бути у курсі усіх футбольних новин, голосувати за кращих футболістів, а також брати участь у щотижневій програмі "ПроФутбол" на каналі 2+2.

Так під час матчів Чемпіонату України користувачі зможуть оцінювати гру футболістів, віддаючи голос за кращого. Результати голосування з'являтимуться протягом гри та під її кінець. Саме глядачі визначатимуть ТОП-5 кращих гравців матчу. Крім того, додаток дозволяє отримувати напряму найсвіжіші новини з футбольного світу, переглядати інформацію щодо складу команд, розкладу ігор та статистику тощо. Згодом можна буде також дивитися онлайн-трансляцію матчів Чемпіонату України та націкавіші футбольні відео.

Користувачі додатку зможуть брати участь у опитуваннях, які проводитиме програма "ПроФутбол", та бути активними учасниками обговорення визначеної теми випуску. Додаток можна наразі завантажити у Google Play Market та через QR-код.