Програма лояльності: Чому потрібно стежити за улюбленими брендами в мережі

Програма лояльності: Чому потрібно стежити за улюбленими брендами в мережі

Як заощадити на покупці взуття й одягу до 70%.

Поділитися:

Інтернет став невід'ємною частиною нашого життя: ранкова кава смачніше п'ється під новини зі стрічки соцмереж, перерва на роботі без свіжої добірки приколів вже неможлива, а вечірнє дозвілля в компанії з новим відео від улюбленого блогера допомагає відключиться від стресів минулого дня. Новий світ розваг затягує, але з часом кожен користувач починає задаватися питанням, як провести час онлайн з користю.

Підходів до вилучення користі від прихильності до інтернету безліч, і кожен з них гідний окремої корисної та інформативної статті. Але сьогодні ми зупинимося на одному, який точно буде корисний кожному шопоголіку і фешіоністу (а кожен з нас трохи і той, і той). Чи знали ви, що регулярний моніторинг сайтів улюблених брендів допомагає заощадити на покупці взуття й одягу категорії «люкс» до 70%? Так, так - це реально! Залишаємося з нами і читаємо далі: ви опануєте суперсилою, яка допоможе вам оновлювати гардероб бюджетно і виглядати при цьому як зірка!

У закладки: підписуємося на бренди для трендів

У цифрову епоху багато будинків моди були змушені змінити свій курс на інтернет і відмовитися від класичних способів розповісти про себе: журнали, білборди, телебачення та реклама в ЗМІ більше не актуальні. Все прогресивне людство дізнається нові тренди з мережі! Якщо тебе немає в мережі - значить твого клієнта відведуть більш просунуті й онлайн-просунуті. Лідери сегмента «люкс» це зрозуміли дуже швидко, і тепер кожен знаменитий і модний будинок має в мережі повноцінний новинний ресурс імені себе: новини та статті сайту публікуються частіше, ніж огляди в модній хроніці глянцю, а отже, дізнатися про всі новинки модник піде в мережу.

Так само світові бренди для розвитку своїх онлайн-майданчиків часто запрошують до співпраці іменитих стилістів і модних експертів для огляду новинок і відповідей на хвилюючі модні питання. Будинки моди зацікавлені в тому, щоб результат їхньої творчості радував кожного клієнта якомога довше, тому якщо ви не знаєте, як носити і з чим поєднувати або як доглядати за обновкою, сміливо йдемо на сайт бренду, щоб розставити всі крапки над «і». Бренд Loriblu, знаменитий своїм взуттям і аксесуарами в усьому світі, зробив ставку на те, щоб розповісти про те, як інтегрувати кожну пару з колекції в гардероб і з чим носити новинки, адже за статистикою, більшість покупців взуттєвих магазинів при придбанні нової пари взуття орієнтуються на свій поточний образ і надалі відчувають труднощі з впровадженням нової пари в постійний сезонний гардероб.

У розділах новин нерідко і з’являється інформація про закриті та гарячі розпродажі, інформація про яких ексклюзивно надається тільки читачам сайту. Тому сміливо переходимо на сайт бренду мрії, натискаємо в закладці й чекаємо коли та сама феноменальна знижка клюне на вашу модну вудку.

Новини по темі