Програма "Зіркова хроніка" розповість про "плюси" та "мінуси" дешевої популярності

Програма "Зіркова хроніка" розповість про "плюси" та "мінуси" дешевої популярності

Бути знаменитою мріє кожна друга дитина. Але не всі мають талант, харизму  та вдачу,  щоб прославитися.

Поділитися:

Бути знаменитою мріє кожна друга дитина. Але не всі мають талант, харизму  та вдачу,  щоб прославитися. Ті, кого природа обділила талантом, як правило, мають інші здібності: нахабність та  вміння привертати  до себе увагу будь-як і будь-що.

Дешева слава - в об'єктиві уваги "Зіркової  хроніки". У перший день літа ми  з'ясуємо плюси та мінуси такої популярності.

І   розкажемо:

Як тріумфальна перемога на талант-шоу  вплинула на гурт "Лісапедний батальйон"  та що українські бабусі не поділили з "Бурановськими"? 

Як гурту "Дзідзьо" за рік  вдалося перетворитися з нікому не відомих артистів   на   шалено популярний та високооплачуваний колектив?

Чому Олександр Кривошапко проклинає свій швидкий успіх та як артист ледь не заплатив за нього життям?

Як суспільство породило травесті-діву Монро та співака невизначеної   статі Сергія Пастуха та  кому потрібні такі герої?

Чому світ  занурився в "кончітоманію" та як українські зірки сприйняли цьогорічного переможця Євробачення, трансвестита з Австрії  Кончіту Вурст?

 Як простий хлопець з Луганська став Кеном, а звичайна одеситка - Барбі? Та що змушує молодь жити в мережі  життям казкових персонажів?

Чому молоді та здорові юнаки  вдаються  до епатажних витівок на межі пристойності, знімають  свої "досягнення" на відео та оприлюднюють  їх у мережі?   І як на таку славу своїх дітей реагують їхні батьки?

Все це дивіться  у програмі "Зіркова хроніка" вже 1 червня на 1+1, о 13:40.