Провідниця з Донеччини порвала глядацький зал

Провідниця з Донеччини порвала глядацький зал

Жінка йшла до "Голосу країни" 4 роки

Поділитися:

Учасники "Голосу країни. Перезавантаження" не припиняють дивувати тренерів. Цього разу завоювати їхні серця прийшла провідниця.

"Головна моя професія була провідник. 14 років пропрацювала на північно-кавказькій залізничній дорозі", - каже 40-річна Вікторія Четверикова з Донеччини.

Жінка розповіла, що йшла до такого серйозного кроку 4 роки: "Займаюся художньою самодіяльністю. У мене в середині це сидить. Таке, щоб не як всі".

Ця "смілива жіночка", як її прозвали на "Голосі", вийшла на сцену в чорній шкіряній облягаючій сукні і так ефектно виконала пісню Лободи "Революція", що всі глядачі танцювали і аплодували їй стоячи.

Сама ж учасниця розповіла, що готова до великих змін в житті, а ця пісня підкреслює її внутрішній стан. Виявляється Вікторія любить побешкетувати.

Хоча жоден з тренерів і не натиснув червону кнопку, повернувшись до Вікторії, вони були вражені.

"Хочеться подякувати вам за вашу сміливість, завзятість, за ваш позитив і енергію. Ви сьогодні підірвали зал", - сказала Ані Лорак.

Спокусник Лазарєв не міг втриматися від коментарів: "Наряд у вас в стилі Ані Лорак. Так примати!", - заявив він. Коли почув, що на Вікторію вдома чекає чоловік молодший від неї на 6 років, то лише зітхнув: "Ну все, мої шанси дорівнюють нулю".

Дивіться третій випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" 16 березня о 21:00 на 1+1. Ексклюзивні відео проекту на сайті "Голос країни Backstage".