Міжнародний день дівчат: привітання для донечок у віршах, прозі і картинках

Привітання до Дня дівчат у віршах. прозі і картинках

Привітання до Дня дівчат у віршах. прозі і картинках

Поділитися:

Міжнародний день дівчат - це щорічне свято, яке відзначається 11 жовтня, починаючи з 2012 року. Воно було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН з метою підвищення обізнаності з проблемами, з якими стикаються неповнолітні дівчата в усьому світі, включаючи право на освіту, охорону здоров'я, захист від насильства та рівні можливості. Це також день для сприяння їхнім правам та можливостям, а також святкування успіхів та досягнень дівчаток, які, незважаючи на всі труднощі, продовжують боротися за свої права.

Привітання у віршах

►Любі донечки, сонячні квіти,
Сьогодні ваш день
Нехай буде він світлим!
Ви немов зірочки у небі ясному,
Радість несете світу прекрасному

►Будьте завжди здорові й щасливі,
Мудрі, веселі, добрі, кмітливі!
Світ хай дарує любов і красу,
А ви несіть в нього тільки весну!

►З Днем дівчаток, ви - наші крихітки,
Квітки весняні, сонечка й зіроньки!
Хай усмішка ваша сяє щодня,
Щастя та радість ведуть до життя!

Привітання у прозі

  • Моє маленьке сонечко!
    Вітаю тебе з Днем дівчат! Ти — найсвітліша зірочка у нашому житті, і кожен день з тобою стає яскравішим. Нехай твої мрії злітають до небес, а серце завжди буде сповнене радості та любові. Будь щасливою, сміливою та впевненою в собі. Ти — найкраща, і я завжди буду поруч, щоб підтримувати тебе в усьому!

  • Дорога донечко!
    З Днем дівчат тебе! Нехай цей день наповниться радістю, щирими усмішками та теплом. Ти приносиш стільки світла у наше життя, і я бажаю тобі завжди зберігати цю доброту та щирість у серці. Хай кожен твій день буде сповнений див та відкриттів, а всі мрії збуваються так легко, як ти про них мрієш!

  • Моя золота дівчинко!
    Сьогодні твоє свято — День дівчат, і я хочу, щоб ти знала, наскільки ти особлива. Ти неймовірно талановита, добра й ніжна. Я пишаюся тобою кожної миті. Хай твоє життя буде сповнене пригод, успіхів і щасливих моментів, а я завжди буду поруч, щоб підтримати тебе на кожному кроці. Обіймаю тебе міцно!

Привітання у картинках

день дівчатдень дівчатдень дівчатдень дівчат

Новини по темі