Психологічний тест по картинці "Чашка кави": як ви насправді ставитеся до людей

Психологічний тест по картинці "Чашка кави": що про Вас думають люди

Оберіть кавовий напій, малюнок якого найбільш імпонує і читайте трактування вашого вибору.

Поділитися:

Сьогодні, 1 жовтня, Міжнародний день кави. Роздивіться малюнки і виберить напій, якій візуально подобається найбільше. Що про Вас каже Ваш вибір?  

Малюнок №1. Ви постійно в центрі уваги, хоча особливо нічого для цього не робите. Ви звикли впевнено приймати рішення та робити те, що подобається. Для багатьох друзів ви є взірцем цілеспрямованості. Проте й чимало оточуючих саме через це вас недолюблюють — ви надто захоплені собою, щоб перейматися проблемами інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з деревами "Що вас чекає цієї осені?"

Малюнок №2. Для Вас понад усе — внутрішній спокій. Ви не готові сперечатися та доводити своє, витрачаючи свій час та нерви. Через це Вас вважають врівноваженою та приємною людиною, з якою приємно вести справи. Проте Ви не з тих, хто буде віддано йти до кінця, і це стає болючим ударом для тих, хто наважиться підійти ближче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: оберіть ваш улюблений хліб і це розповість про ваші погляди на життя

Малюнок №3. Ви уникаєте гучних компаній та світських заходів. Ваші кращі "вечірки" — неспішні та помірковані розмови. Ви не будете спілкуватися з кимось, якщо цього не потребуватиме ситуація. З вами дуже люблять проводити час, адже Ви — ідеальний слухач. Ви не звикли осуджувати та вмієте дати пораду, яка завжди буде доречною та справедливою до обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці на характер: "Хто ви насправді"

Малюнок №4. Ви не поспішаєте йти на контакт, любите придивитися до постаті співрозмовника. Вам непросто довіряти іншим, тому коло ваших близьких друзів дуже обмежене та ретельно вивірене роками. Проте стосунки з оточуючими у вас, як правило, чудові, адже у спілкуванні ви швидко знаходите спільну мову. І хоча всі люблять вам довірити таємниці, направді мало хто знає, про що ваші думки.

Дивіться сюжет про те, чому кава — це направді вишня:

Новини по темі