Риси особистості, які ви пригнічуєте: культовий психологічний тест, який визначить ваші приховані якості за допомогою портретів незнайомих людей

Психологічний тест по фото, який розповість про риси особистості, які ви відмовляєтеся визнати та приховуєте
sciencemuseum.org.uk

Психологічний тест, який розповість про риси особистості, які ви відмовляєтеся визнати: подивіться на фото інших людей, щоб краще зрозуміти самого себе

Поділитися:

У 20 столітті угорський психіатр Леопольд Сонді розробив тест, що дозволяє розпізнати підсвідомі думки, бажання та імпульси людини.

У процесі клінічної роботи Сонді виявив певну закономірність, якій підпорядковується вибірковість людини у спілкуванні з оточуючими. Психіатр вважав, що увагу людей привертають ті, хто схожий на них самих, тому створив проективний психологічний тест особистості, відомий як тест Сонді.

Цей тест дозволяє дізнатися про свої приховані риси особистості і, хоча в наші дні він не використовується в психології, його все ще називають культовим. Для того, щоб пройти скорочену версію тесту, яка стала вірусною в Мережі, потрібно подивитися на серію фотографій людей, які страждають на різні психічні розлади і вибрати дві з них.

На цих 8 знімках зображені пацієнти Сонді, кожен з яких страждав на різні психічні захворювання. Психіатр вважав, що той, кого ви виберете, розповість про ту частину вас, яку ви пригнічуєте або, принаймні, заперечуєте і відмовляєтеся визнати.

Отже, подивіться на ці фото та виберіть людину, яка лякає чи відштовхує вас найбільше.

Психологический тест

Важливо зазначити, що більшість людей знаходять результати досить точними, але варто ставитись до них із часткою скепсису – цей тест має винятково розважальний характер.

Фото 1. Швидше за все, у дитинстві над вами домінувало безліч авторитарних особистостей, таких як батьки чи вчителі. Тому ви придушуєте бажання домінувати над іншими. Ви пасивні, досить доброзичливі та любите робити людей щасливими. При цьому ви реагуєте пасивно агресивно, коли відчуваєте, що хтось намагається домінувати над вами.

Фото 2. Ви гостро реагуєте на зміни - як хороші, так і погані. Оскільки вас у дитинстві вчили, що робити певні речі погано, ви відмовляєтеся проявляти негативні емоції, такі як гнів, імпульсивність чи дратівливість. Таким чином, ви, ймовірно, носите сильну емоційну маску і добре приховуєте негативні почуття від інших, коли вони виринають на поверхню. Ви звикли вести себе доброзичливо. І люди, ймовірно, вважають вас доброю та надійною людиною. Втім, під тиском або під час сильного стресу ви можете вибухнути негативними почуттями, і більшість людей дивуються цьому, адже ніколи не очікували від вас таких бурхливих емоцій. Це відбувається через те, що ви постійно пригнічуєте почуття гніву, дратівливості та агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Те, чого ви не знали про себе: психологічний тест по картинці, який дозволить розпізнати ваші лідерські якості

Фото 3. Швидше за все, ви розумна людина з надмірно активним розумом. Але є нюанс. У спробі залишатися в реальності і боротися зі своїм надмірно активним мозком ви, швидше за все, стали виконавчим, загальмованим і підпорядкованим правилам. Ви не усвідомлюєте своїх фізичних та емоційних потреб і часто відчуваєте себе відірваним від реальності. Насправді ви пригнічуєте свою розумову гіперактивність і надмірно активну уяву, і в результаті приймаєте стереотипну поведінку, що негативно позначається на вашому потенціалі.

Фото 4. Якщо ви обрали портрет цієї жінки, то ви, швидше за все, пригнічуєте апатію до інших. Ймовірно, вам складно спілкуватися з іншими людьми та стосунки з ними для вас є проблемою. Можливо, навіть стосунки із самим собою. Щоб компенсувати це, ви проводите час із друзями та сім'єю, адже у якомусь сенсі це спосіб замаскувати ваше почуття самотності та ізоляції. Ви нікому не розповідаєте про те, що насправді почуваєтеся в ізоляції і у вас відсутня справжня прихильність до інших людей.

Фото 5. Ви можете пригнічувати схильність до пошуку уваги. У дитинстві дорослі чи однолітки казали вам не викаблучуватися. Таким чином, ви, ймовірно, скромна і щира людина. У глибині душі ви любите бути в центрі уваги та зачаровувати інших. Хоча ви рідко опиняєтеся в центрі уваги, коли ви це робите, ви почуваєтеся приголомшливо. Ви, напевно, той, хто приділяє увагу деталям і чимало зусиль вкладає у свою зовнішність. Це може бути ваше підсвідоме «я», що виставляє себе напоказ, оскільки ваше свідоме «я» продовжує поводитися скромно. Насправді потайки ви прагнете захоплення і в повсякденному житті зазвичай намагаєтеся залишатися елегантним і добре одягненим, щоб привертати увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі якості: психологічний тест по картинці, який розкриє позитивні риси вашого характеру

Фото 6. На перший погляд, ви щасливі та життєрадісні. Байдужість до всього - це те, що ви показуєте світові. Глибоко всередині ви, швидше за все, маєте справу з почуттям власної нікчемності та навіть провини. Ви, мабуть, відволікаєтеся від цього, зосереджуючись на роботі та інших людях. Низька самооцінка також може бути пов'язана із цим. Вибір цієї картинки не означає, що ви є депресивною людиною, але може сигналізувати, що у вас є схильність до негативних емоцій. Ви також, ймовірно, берете на себе роль «психолога» для оточуючих, шукаєте вирішення проблем інших людей, а також зберігаєте образ щасливої ​​та життєрадісної людини.

Фото 7. Швидше за все, ви логічні, зрілі та врівноважені. Ви не схвалюєте хаосу чи надмірного прояву емоцій. Вас, мабуть, дратує, коли люди шумлять або коли вони надто емоційні. Але всередині ви схильні пригнічувати свою гіперактивність та боїтеся втратити контроль. Глибоко всередині ви, ймовірно, досить імпульсивні, але тримаєте все під контролем – це може бути результатом того, що ваші батьки чи вчителі намагалися змусити вас «заспокоїтись» у дитинстві.

Фото 8. У дитинстві вас, мабуть, залякали чи травмували батьки, вчителі чи інші члени сім'ї. Ця травма змусила вас підсвідомо сумніватися у собі. Тепер ви, мабуть, відстоюєте свою власну ґендерну роль. Наприклад, ви хочете бути мачо, якщо ви чоловік або активно демонструєте свою жіночність, якщо ви жінка. Втім, у глибині душі вас, ймовірно, не відпускають думки про те, що ви небажаний партнер. Ви жертвуєте своєю індивідуальністю та реальними інтересами, щоб відповідати очікуваному стереотипу чоловіка/жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідь вас здивує: психологічний тест із оптичною ілюзією, який допоможе дізнатися, що вас приваблює у вашому партнері

Новини по темі