Разом з дітьми: Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці з того часу, як стало відомо, що вона хвора на рак

Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці після того, як у неї діагностували рак: фото

Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці після того, як у неї діагностували онкологічне захворювання

Поділитися:

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка продовжує лікування від раку, вперше за довгий час з'явилася на публіці.

Міддлтон, яка продовжує хіміотерапію, взяла участь в урочистій церемонії винесення прапора на честь параду Trooping the Color, присвяченого святкуванню офіційного дня народження короля Великобританії Чарльза ІІІ. Зокрема, принцеса Уельська разом з іншими членами королівської родини з'явилася на балконі Букінгемського палацу разом з дітьми та чоловіком, принцом Вільямом.

Це перша поява принцеси Уельської на публіці з того часу, як стало відомо, що їй діагностували онкологічне захворювання після проведеної в січні операції на черевній порожнині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Проблеми з лікуванням»: Кейт Міддлтон зіткнулася з ускладненнями після хіміотерапії

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Напередодні своєї появи на публіці принцеса Уельська написала зворушливе особисте послання, в якому подякувала громадськості за підтримку та розкрила подробиці лікування. Міддлтон повідомила, що її лікування триватиме ще кілька місяців.

«За останні кілька місяців я була вражена всіма добрими повідомленнями і підтримкою. Це дійсно змінило світ для нас з Вільямом і допомогло нам обом пережити важкі часи. Як відомо кожному, хто проходить хіміотерапію, бувають хороші та погані дні. У погані дні ви відчуваєте слабкість, втому, і ви повинні дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви відчуваєте себе сильніше, ви хочете отримати максимальну користь від свого самопочуття», - написала вона.

Кейт Міддлтон

Принцеса Уельська додала, що вчиться бути терплячою і сподівається на якнайшвидше одужання:

«Я вчуся бути терплячою, особливо в умовах невизначеності. Приймати кожен день таким, яким він є, прислухатися до свого тіла і дозволяти собі витратити такий необхідний час на зцілення», - йдеться в заяві Міддлтон.

Зазначимо, востаннє принцеса з'являлася на публіці понад п'ять місяців тому. Тоді Кенсингтонський палац оприлюднив відеозвернення, в якому Міддлтон повідомила, що лікарі діагностували у неї рак. У середині січня вона перенесла планову операцію на черевній порожнині, за результатами якої лікарі виявили у неї неназвану злоякісну пухлину.

Раніше у «Сніданку з 1+1» розбиралися, куди зникла принцеса Уельська.

Новини по темі