Рецепти "Пекельної кухні", які шукає вся Україна

Рецепти "Пекельної кухні", які шукає вся Україна

Млинці - найпопулярніший пошуковий запит в Інтернеті у категорії рецептів. "Пекельна кухня" поспішає на допомогу всім шукачам і пропонує найкращі рецепти цієї страви.

Поділитися:

Серед усіх страв українців найбільше цікавлять млинці. Про це відзвітував Google, назвавши топ-5 найбільш популярних запитів у категорії рецепти за 2012 рік. Окрім млинців у цій п'ятірці також піцца, шарлотка, солянка та сирники.

"Пекельна кухня" поспішає на допомогу – і пропонує вам найкращі рецепти млинців від учасників шоу "Пекельна кухня" та їхніх шефів.

А на офіційному сайті "Пекельної кухні" рецептів ще більше. Готуйте із задоволенням!

Нагадаємо, скоро "Пекельна кухня" повернеться на канал 1+1. Зйомки третього сезону кулінарного шоу стартують незабаром, тож слідкуйте за анонсами та надсилайте свої анкети для участі на кастинг!

1. Млинці з капустою від Юлії Висоцької

Інгредієнти: 150 г борошна, 1 яйце, 30 г вершкового масла, 325 г молока, рослинна олія, дрібка цукру, дрібка морської солі.

Начинка: качан молодої капусти, 1 невелика цибулина, 2 варених яйця, 50 г сухих грибів, 2 ч. ложки порубаного кропу, морська сіль, мелений чорний перець.

Приготування

Духовку попередньо розігріти до 180 ° С. Просіяти борошно, додати яйце, молоко, по дрібці солі і цукру і замісити тісто. Розтопити вершкове масло, додати в тісто і вимішати все гарненько, потім спекти млинці.

Гриби замочити в холодній воді на 1 годину, потім віджати і дрібно порубати. Цибулину скришити. Капусту нашаткувати. Розігріти на пательні 2 ст. ложки рослинної олії, додати цибулю, капусту і гриби. Обсмажити, злегка помішуючи, накрити кришкою і тушкувати декілька хвилин на повільному вогні, потім посолити і поперчити.

Почистити і дрібно порубати яйця. Додати яйця і 1 ч. ложку кропу в капусту, все перемішати. Начинити млинці капустою, згорнути в конвертики, укласти на деко і запікати в розігрітій духовці 5-10 хвилин.

Подавати, присипавши залишилися кропом.

2. Млинці від Анелії Редельбах

Інгредієнти: яйця – 3 шт, 100 гр вершкового масла, 200 мл молока, 200 мл води, 200 гр борошна, 1 ч. л. цукру.

Приготування

Додаємо всі інгредієнти, крім масла, по черзі та ретельно їх перемішуємо. Важливо! Масло топимо і додаємо, коли охолоне основна маса тіста. Традиційно смажимо млинці.

Соус

Цедру апельсину натираємо на дрібній терці. Перемішуємо з цукром. На пательню кладемо шматочок масла, додаємо цукор та заливаємо соком апельсину. Беремо цілий млинець, кладемо у сироп. Додаємо цедру та загортаємо конвертиком. Проварюємо 4 хвилини. В кінці додаємо апельсиновий лікер "Куантро" і підпалюємо.

3. Млинці від Олександра Янковського

Інгредієнти: яйця – 5 шт, 180 гр борошна, 500 мл молока, 20 мл оливкової олії, сіль, цукор.

Всі інгредієнти збиваємо в однорідну масу. На пательню виливаємо порцію тіста на один млинець та рівномірно розподіляємо його по поверхні пательні. Смажимо на вершковому маслі.

Начинка: 200 гр сиру перетираємо через сито. Додаємо цукрову пудру та вершки. Збиваємо в однорідну масу, якою і начиняємо готовий млинець.

А тепер - насолоджуємось! Приємного апетиту!