Редакція програми "Гроші" ініціюватиме винесення другої догани Олегу Дейнеці

Редакція програми "Гроші" ініціюватиме винесення другої догани Олегу Дейнеці

Вчора, 27 грудня, ведучий програми "Гроші" Олег Дейнека відмовився заходити в студію і записувати програму.

Поділитися:

Вчора, 27 грудня, ведучий програми "Гроші" Олег Дейнека відмовився заходити в студію і записувати програму. Тим самим, він зірвав робочий процес і поставив під загрозу ефір. Програма "Гроші" сьогодні вийшла в ефір о 22:30 без ведучого. Редакція програми намір ініціювати винесення ведучі другої догани.

У той же час, Олег встигає робити заяви у ЗМІ. Ми вважаємо за необхідне прокоментувати деякі моменти його заяви.

Максим Сухенко, головний редактор департаменту журналістських розслідувань 1+1, якого Олег Дейнека, за його словами, не знає, працює на телебаченні з 1998 року. 5 років Максим був спеціальним кореспондентом ТСН. Він став головним редактором департаменту розслідувань з моменту його створення. Згідно службового розкладу, Максим Сухенко є безпосереднім керівником Олега Дейнеки, про що той був проінформований при прийомі на роботу.

Максим Сухенко повідомив: "На сьогодні заплановано підсумковий, передноворічний випуск, в якому ми згадаємо всі результативні розслідування" Грош "за рік. Олег Дейнека відмовився заходити в студію і брати участь у записі програми, мотивувавши це тим, що незадоволений доганою каналу. На жаль, я розчарований діями і заявами Олега - як професіонала і як людини ".