Ретроградна Венера: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Ретроградну Венеру 2023 від Анжели Перл
freepik.com

Чого очікувати від Ретроградної Венери кожному знаку зодіаку?

Поділитися:

Венера – планета краси, любові та комфорту. Вона символізує усе те, що нам подобається: стосунки, подарунки, смачна їжа, гроші. Це – планета задоволення, гармонії та балансу. З 23-го липня по 4-те вересня триватиме період ретроградної Венери. Відома астрологиня Анжела Перл дала прогнози щодо цього періоду для всіх знаків зодіаку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Овен

Ретроградна Венера для Овнів буде знаходитися у 5 домі. Для них почнеться період радості, закоханості та задоволення. Цілком можливий початок курортного роману. Але варто бути обережним, адже Ретроградна Венера – не найкращий час для побудови серйозних стосунків. Тож курортний роман так і залишиться цікавою пригодою без перспектив. У період від 23 липня по 4 вересня можлива кардинальна зміна особистого життя. Це буде або ж їх подальший розвиток, або навпаки – їх закінчення. Чекайте вісточки від колишніх, вони нагадають про себе. Не оминути розмову про дітей. Астрологиня радить не починати новий бізнес, натомість теперішній може закінчитися, або ж видозмінитися.

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Телець

Для Тельців Венера знаходитиметься у 4 домі. Він відповідає за сім’ю та нерухомість. У цей період ймовірний продаж дому чи квартири. Саме час для ремонту. Оновлення інтер’єру піде Тельцям на користь. Ця фаза сприятлива для покращення стосунків з родичами. Якщо ви з ними знаходитеся у сварці, то невдовзі помиритися. Тельці відчуватимуть дискомфорт у проживанні. Чекайте в гості родичів. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Близнюки

Ретроградна Венера для Близнюків буде у 3 домі гороскопа. Це про комунікацію та спілкування. Не уникнути конфлікту з родичами, або ж навпаки – примирення з ними. Якщо ви комусь позичали кошти, то очікуйте на їх повернення. Почнеться розв’язання питань з документами. Зміна напрямку діяльності теж можлива для Близнюків найближчим часом. Змінити хобі – буде хорошою ідеєю. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Рак

У 2 будинку Венера буде для Раків. Він пов’язаний з фінансами та самооцінкою. Почнеться серйозна переоцінка власних умінь. Ви закриєте усі питання з боргами, але розтрат у цей період не уникнути. Проте астрологиня радить вкладати гроші у себе, свій розвиток та красу. Це – найсприятливіший час. Очікуйте на зміну у роботі. Ваш стиль управління може стати інакшим, а старі клієнти повернуться. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Лев

Ретроградна Венера для Лева  буде знаходитися у 1 домі, їх власному домі гороскопа. Це свідчить про зміну стилю, зовнішності та внутрішнього світу. Якщо ваша самооцінка була занизькою, ви почнете цінувати себе більше. Проявите себе та не боятиметеся бути собою. Що стосується особистого життя, то Венера - це про серйозні зміни. На Левів чекає серйозна розмова, рішення жити разом з коханою людиною, розлучення чи навіть шлюб. Але астрологиня Анжела Перл застерігає усіх знаків зодіаку: не варто одружуватися у період Ретроградної Венери, 40 днів до та після. Це не стосується самого святкування весілля. Документ, що засвідчує шлюб не варто підписувати у цей час, адже союз буде не довготривалим. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Діва

У цей період Венера для Дів буде знаходитися в 12-му домі, який відповідає за наше минуле та сон. Про себе нагадають люди з минулого, особливо колишні партнери, можливо, навіть з фінансовими питаннями. Деякі таємниці будуть розкриті. Від вас потрібно буде прийняти важливі рішення. Можлива пауза у стосунках, що може означати як і розрив, так і тимчасову розлуку. Продуктивною буде робота над власними звичками. Астрологиня рекомендує спробувати налаштувати режим сну в цей період. Плідним буде духовний саморозвиток. Саме час звільнити своє життя від неприємних людей та речей.

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Терези

Венера для Терезів буде в 11-му домі. Цей дім відповідає за мрії, друзів та результати. Ви багато спілкуватиметеся з друзями, відновите зв’язок з тими, кого давно не бачили. На вас чекає переосмислення власних цілей та цінностей. Якщо ви комусь позичали, то є велика ймовірність повернення боргу саме під час цього періоду. Успішними будуть участь у заходах, або ж їх організація. Ви можете отримати пропозицію роботи. Астрологиня зазначає, що ваші інтереси та оточення можуть зазнати змін. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Скорпіон

Для Скорпіонів Венера в цей час буде в 10-му домі, який пов’язаний із кар’єрою та репутацією. Ви будете розмірковувати над джерелами власного доходу. Ви можете наважитися на зміну роботи, або навіть і зміну професії. Загалом, на вас чекають переміни в робочому середовищі: нове керівництво, зміни у правилах та обов’язках. Зміниться і ваш статус в суспільстві — наприклад, ви заручитеся. Проте, астрологиня не радить одружуватися в період Ретроградної Венери — краще почекати до середини вересня. Очікуйте серйозних новин від батьків. Цей дім також пов’язаний із відкритістю, а отже деякі ваші таємниці можуть стати відомими.

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Стрілець

У 9-му домі буде Венера у Стрільців. 9-ий дім відповідає за подорожі, розвиток та освіту. Подорож краще планувати до місць, які ви вже колись відвідували. Будьте обережні з фінансовим витратами — вони можуть перевищити ваші очікування. Спільна подорож з вашим романтичним партнером або партнерами по навчанню принесе розчарування. Початі в цей період стосунки з іноземцями будуть короткими. Венера в цьому домі впливає на відкриття таємниць, що може спричинити розрив стосунків. Це сприятливий період для примирення та відновлення колишніх стосунків. 

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Козеріг

Венера у 8-му домі чекає на Козерогів. Це дім грошей та довіри. Цікаво, що зміни чекають не конкретно на ваші гроші, а на гроші ваших романтичних або бізнес-партнерів. Астрологиня застерігає не починати спільний бізнес у період Ретроградної Венери та почекати з інвестиціями. Ви отримаєте новини про податки, кредити, страховки та борги. Вірогідним є примирення та відновлення інтимних стосунків з колишніми. Ви будете відчувати емоційну незахищеність, тому варто спробувати попрацювати з психологом або психотерапевтом. Бажаним для цього періоду є відмова від шкідливих звичок.

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Водолій

Ця Ретроградна Венера буде в 7-му домі для Водоліїв. Це сприятливий дім для партнерства, кохання та торгівлі. Ви отримаєте якусь звістку від колишніх романтичних партнерів, можливо, навіть для відновлення стосунків. До вас повернеться близький друг, від якого ви віддалилися в минулому. Ваші стосунки зазнають переоцінки від вас та партнера. На вас очікують справи, які потребують заключення договорів та контрактів. З вами знову захочуть співпрацювати старі клієнти. Хоч астрологиня і не радить робити великі покупки під час Ретроградної Венери, проте якщо наявна велика знижка або це антикварна річ — сміливо купуйте.

Гороскоп на ретроградну Венеру 2023 – Риби

Для Риб Ретроградна Венера буде в 6-му домі, який відповідає за обов’язки та сервіс. Ви будете приймати рішення щодо роботи, ймовірно, з приводу звільнення та повернення на старе місце роботи. У цей період ви зазнаєте великих витрат на бізнес та менших доходів, тому поки не варто інвестувати. Про себе нагадає ситуація з минулого, і це змусить вас прийти комусь на допомогу, почати за кимось доглядати. Ви отримаєте новини про колишніх колег. Сприятливим для цього періоду є піклування про власне здоров’я. Ви можете завести домашнього улюбленця. Ви знімете так звані “рожеві окуляри” і тверезо оціните себе та людей навколо. 

Новини по темі