Ретроградний Сатурн 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога на ретроградний Сатурн 2023 — 1+1

Що чекає всі знаки зодіаку у період ретроградного Сатурна в Рибах 17 червня — 4 листопада 2023 року?

Поділитися:

17 червня 2023 року Сатурн у Рибах стає ретроградним і пробуде у такому положенні до 4 листопада 2023 року. Чого чекати всім знакам зодіаку, розповіла астролог Анжела Перл на своєму ютуб каналі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖРетроградний Сатурн в Рибах: які випробування чекають у цей період

Гороскоп для Овна

17 червня Сатурн у 12 будинку розгортається у ретроградний рух до 4 листопада. Це будинок ізоляції, будинок втрат, обмежень, перешкод. Сатурн символізує обмеження та уповільнює хід. Це лікарні, в'язниці, очікування чи пауза у чомусь. Може, ви чекатимете рішення, або ви будете хотіти повернутися з далеких земель, і не зможете. Також це самопізнання, самокопання. Добре звільнятися, відмовлятися від чогось. Може ви відмовитеся від старих зв'язків, полегшите своє життя.

Гороскоп для Тельця

17 червня Сатурн, планета перешкод і дисципліни, розгортається в 11 домі майбутнього, мрії, бажань. Можуть сповільнитися деякі процеси. Можливо, ви планували реалізувати якийсь проєкт, але команда відмовиться або збиралися на зустріч із друзями, але в когось змінюватимуться плани. 

Гороскоп для Близнюків

17 червня Сатурн, планета дисципліни, порядку, відповідальності, перешкод і очікувань, розгортається в ретроградний рух і йде назад, як і Плутон. Примушує подивитись назад: він у вас у секторі роботи, кар'єри, досягнення мети. Можливо, потрібно повернутися до старого проєкту чи на стару роботу. Можливо, ви очікували на підвищення і вам кажуть, що десь восени буде місце. Можливо, ви хочете залишити роботу, звільнитися, а вас просять залишитися. Сатурн управляє вашим восьмим будинком, тим, куди Плутон повертається. Це може бути навіть з переїздом пов'язано, з переказом грошей, з переходом на нову роботу, але якось усе затримується і відкладається. З 18 червня Сатурн буде в 10-му будинку - будинок статусу. Це може бути шлюб, розлучення, вихід на пенсію. Тут теж питання можуть вирішуватися до осені.

Гороскоп для Рака

17 червня Сатурн, планета відповідальності, кордонів, перешкод, розгортається в ретроградний рух у вашому 9 будинку гороскопа і пробуде там до 4 листопада. У цей період можуть загальмуватися процеси переїзду, весілля, юридичних питань. Це час завершення справ, проєктів, ухвалення рішень.

Гороскоп для Льва

17 червня Сатурн розгортається у ретроградний рух. Він знаходиться у вашому 8 будинку - фінансів. Сатурн - планета роботи, дисципліни, відповідальності, навантаження та перешкод. Сатурн уповільнює свій рух і до 4 листопада йтиме назад у секторі фінансів. А це говорить про те, що вам потрібно буде погашати якийсь кредит, повертати борги, сплачувати податки. Можливо, це поділ майна, аліменти, очікування спадщини. 8 будинок ще це у нас психологічний будинок - це може бути навчання психології, управління, кризового менеджменту. Це може бути не ваш, а ваших родичів чи партнера.

Гороскоп для Діви

17 червня Сатурн, який перебуває в 7 домі стосунків і комунікацій, розгортається і зупиняється до 4 листопада. У цей період можлива пауза у стосунках або розставання. Доведеться налагоджувати зв'язок, перебувати в очікуванні і долати перешкоди в особистому житті і в роботі.

Гороскоп для Терезів

17 червня Сатурн зупиняється у вашому 6 будинку гороскопа і починає рухатись назад до 4 листопада. Все, що стосується роботи, зайнятості, бізнесу та кар'єри пригальмовується. Сатурн це ще занурення, очікування, період заморожування. Може, ви йдете в декретну відпустку, з догляду за дитиною чи ще з якоїсь причини берете перерву в роботі до листопада місяця. Можливо, ви будете проходити якесь обстеження, готується до операції або займатися зубами. Сатурн – це кістки, суглоби, все що пов'язане з кальцієм. Також Сатурн – це режим, і дуже добре по ретро Сатурну у 6 будинку брати аскезу, змінювати режим харчування, відмовлятися від алкоголю, цигарок.

Гороскоп для Скорпіона

17 червня Сатурн, який перебуває в 5 домі гороскопа, розгортається в ретроградний рух до 4 листопада. Питання кохання і дітей стануть на паузу. У цей період можна зайнятися підготовкою до реалізації творчого потенціалу.

Гороскоп для Стрільця

17 червня Сатурн, який управляє вашим 2 домом грошей, зупиняється і йде у зворотному напрямку у вашому 4 будинку. Ви можете змінити житло, переїхати (якщо ви його орендуєте). 4 будинок – це будинок батьків. Можливо, ви з'їжджаєте від батьків або, навпаки, проситеся до них пожити до 4 листопада. Сатурн буде ретроградний до 4 листопада і це може бути як пауза чи очікування. Наприклад, здається новобудова, квартира і ви чекаєте. Вирішуватиметься якесь питання нерухомості. Можливо, це розділ майна, оформлення документів, можливо ви виставляєте на продаж будинок або квартиру. Сатурн може давати занурення у ремонт.

Гороскоп для Козерога

17 червня Сатурн, ваша планета управитель, зупиняється і розгортається в ретроградний рух у вашому 3 будинку спілкування, знайомств, комунікацій. На вас очікують зміни в оточенні, сім'ї. Можливо, ви зможете відновити спілкування з людьми з минулого. Також не виключено, що доведеться займатися тривалим оформленням документів.

Гороскоп для Водолія

17 червня Сатурн, один з ваших управителів, зупиняється і розвертається в ретроградний рух у вашому секторі грошей, фінансів, і таке відчуття, що ви переглядатимете ваше джерело доходу. Може ви плануватимете міняти роботу, може бути якесь джерело доходу піде і новий прийде. І це відбуватиметься до 4 листопада. До листопада місяця Сатурн наводитиме порядки, заглиблюватиметься в якусь фінансову тему. Сатурн – це уроки. Може ви підете вчитися співати, вчитися ораторській майстерності. Восьмий будинок ще цінності і можливо ви тут будете переоцінювати, робити оцінку майна, нерухомості, може поділ майна у вас відбуватиметься.

Гороскоп для Риб

17 червня Сатурн який знаходиться у вашому знаку Риби, зупиняється. Це планета, відповідальність, дисципліни, роботи, перешкод та перешкод. Сатурн буде ретроградним. Це стосуватиметься вас особисто, ваших стосунків, справ. Можуть бути затримки, все стане на паузу і дає час підготуватися і йти в поглиблення. Добре працювати над собою.

Новини по темі