Ретроспектива фільмів Андрія Кончаловського на каналі "1+1"

Ретроспектива фільмів Андрія Кончаловського на каналі "1+1"

Канал "1+1" починає показ ретроспективи фільмів відомого режисера та сценариста Андрія Кончаловського. Перший фільм із ретроспективи – "Історія Асі Клячиної" глядачі зможуть побачити вже 12 листопада о 00:10 на каналі &q

Поділитися:

Канал "1+1" починає показ ретроспективи фільмів відомого режисера та сценариста Андрія Кончаловського. Перший фільм із ретроспективи – "Історія Асі Клячиної" глядачі зможуть побачити вже 12 листопада о 00:10 на каналі "1+1"! Фільми будуть транслюватися по понеділкам після нічного випуску ТСН.

"Ми запускаємо ретроспективу на честь 75-річчя Андрія Кончаловського. Без сумнівів, він фігура масштабна і його вклад в світове кіно неможливо перебільшити. І я впевнений, що це буде цікаво навіть тим, хто його фільмів не бачив, а сприймають його як публічну особистість, сучасного філософа, який постійно з'являється у пресі. Ми сподіваємося, що фільми, відібрані для ретроспективи, припадуть до душі і одним, і іншим", - говорить Андрій Алферов, керівник кіноредакції каналу "1+1".

Ретроспектива охопить усі періоди творчості відомого режисера: радянський, американський та російський. Глядачі зможуть побачити 5 фільмів Андрія Кончаловського: "Історія Асі Клячиної", "Романс про закоханих", "Потяг-утікач", "Будинок дурнів", "Глянець". А також фільм про режисера, автором якого виступив кінокритик, керівник кіноредакції каналу "1+1" Андрій Алферов.