Різке потепління в Україні: точний прогноз погоди на вихідні

Прогноз погоди 2-3 грудня: де буде потепління
Unsplash

Коли буде потепління в Україні: прогноз погоди на початок грудня.

Поділитися:

Перші вихідні грудня будуть теплими у порівнянні із попереднім тижнем — такий прогноз синоптика Ігоря Кібальчича. Якою буде погода 2-3 грудня?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні прикмети про погоду взимку: найпопулярніші українські повір'я

Прогноз погоди на 2 грудня

Через вплив області зниженого тиску з Атлантики та атмосферних фронтів очікується невеликий, місцями помірний дощ з мокрим снігом. Тумани можливі в окремих районах. Вітер залишиться південним, 5-10 м/с. Температура повітря вночі підніметься до +1 градусу, вдень буде +5…+10 градусів. На південному заході, в Криму та на Прикарпатті температура повітря може сягнути +11…+13 градусів. Лише на півночі Лівобережжя вночі ще буде холодно, в межах -8...-3 градусів, а вдень +1...+6 градусів.

Прогноз погоди на 3 грудня

У центральних та північних областях піде дощ з мокрим снігом, тоді як на решті території країни опадів очікується менше. Тумани можливі в окремих місцях. Температура повітря вночі буде в межах 0…+5 градусів, вдень +2…+7 градусів, а на південному сході та в Криму очікується +8…+13 градусів.

Ожеледиця вже створює проблеми в Україні. Чим шкідлива технічна сіль, якою посипають вулиці, і як боротися з ожеледицею екологічно — пояснили у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі