Роднюлічка покинув проект "Джентльменський набір"

Роднюлічка покинув проект "Джентльменський набір"

За підсумками шостого тижня залишити Школу джентльменів довелося Філіпу Левшину, 19 років. Філіпа вважали найяскравішим учасников проекту. Його дитяча безпосередність та наївність спершу насторожувала хлопців та налаштовувала

Поділитися:

За підсумками шостого тижня залишити Школу джентльменів довелося Філіпу Левшину, 19 років.

Філіпа вважали найяскравішим учасников проекту. Його дитяча безпосередність та наївність спершу насторожувала хлопців та налаштовувала на ворожий лад. Однак вже на екваторі проекту стало зрозуміло, що Філіп чи не найщиріший учасник Школи джентльменів, хороший товариш та вірний помічник у будь-якій справі.

Філіп ділиться, що на проекті йому вдалося перепробувати стільки всього, чого б він не встиг зробив за п'ять років. Він став значно впевненішим у собі та остаточно визначився з пріоритетами в житті:

"Я буду сильнішим. Символічну стіну, яку я сьогодні не зміг розбити на виставі, я точно зможу здолати у реальному житті".

Виліт Філіпа зачепив за живе усіх учасників. У Школі джентльменів ще ніколи не проводжали товариша з таким сумом.

Філіп зробив максимум. Мені дуже приємно, що він змінився. Однак він не дотягував до інших хлопців. Тому, як кажуть, слабша ланка повинна була піти. Хоча й дуже прикро - говорить Ігор Шевченко, заступник директора з наукових питань Школи джентльменів.

Філіп взяв з проекту все, що міг. Обираючи між сильнішими, довелося попрощатися з ним. Сподіваюсь, що він подолає в собі непритаманну для чоловіків жіночність і досягне визнань на своєму творчому поприщі - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Тепер на проекті учасників залишилося п'ятеро. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Проте переможець буде один, і він сам вибере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

Вже 19 грудня о 20:00 на телеканалі "1+1" ми зможемо дізнатися, як учасники Школи джентльменів торгували камінням та як проходили співбесіду по влаштуванню на роботу. Окрім того, станемо свідками джентльменської дуелі.