Ромчик Сасанчин повернувся на шоу "Голос. Діти"

Ромчик Сасанчин повернувся на шоу "Голос. Діти"

Улюбленець глядачів знову заспіває на великій сцені проекту

Поділитися:

Його усмішка підкорила чи не всіх українців. Його програш сколихнув Інтернет.

12-річний Ромчик Сасанчин, який закохав у себе глядачів першого сезону "Голосу. Діти", повернувся на співоче шоу телеканалу "1+1".

Разом із іншими учасниками проекту він виконав у ефірі "1+1" легендарний "Щедрик", у якому закликав стежити, зокрема, за своєю історією на шоу.

Прихильники "Голосу" пам'ятають, що два роки тому Сасанчин чудово виступив перед глядачами і помилково подумав, що до нього розвернулися усі тренери. Тоді маленький співак  засмутився, однак для себе вирішив: обов'язково спробує ще.

Талановитий виконавець дотримав слова і прийшов удруге підкорювати велику сцену.

"Я ще раз хочу заспівати", - сказав Сасанчин, який після першої спроби в "Голосі"  дивовижно швидко здобув прихильність мільйонів глядачів. Тільки-но уявіть! Після виступу на проекті  у мережі стрімко з'явилися групи підтримки Сасанчина, а сторінка Ромчика щогодини збагачувалася на сотню-дві поціновувачів співу. Активно підтримували Романа і його сім'ю і поза Інтернетом. Так, до села Садки, у якому мешкає співак, надсилали не тільки листи з вітаннями, а й пакунки з продуктами.  Окрім того, вокаліста почали запрошували на пісенні дитячі фестивалі і навіть покликали до престижного закладу музичної освіти.

 "Після "Голосу. Діти" мені подзвонив Міністр культури і запросив Ромчика на навчання до Львова", - розповіла мама Сасанчина. Тож до участі у другому сезоні співочого шоу "1+1" хлопчик готувався професійно. Він наполегливо працював над вокалом, аби вразити зіркових тренерів – людей, думка яких має для нього важливе значення.

"Треба не здаватися, іти до кінця і тримати в собі віру. Нездоланну", - сказав Роман перед тим, як вирушити на сцену.

Чи вдалося Сасанчину цього разу розвернути крісла наставників, дізнаємося уже 25 січня о 21:00 у першому епізоді "Голосу. Діти-2".