Розкажуть про еволюцію "Щедрика": у Ліверпулі відкрили українську зону See, Feel, Hear Ukraine напередодні Євробачення 2023

У Ліверпулі відкрили українську зону See, Feel, Hear Ukraine — Євробачення 2023 — 1+1

Напередодні Євробачення у Ліверпулі в рамках Eurofestival відкрили виставку See, Feel, Hear Ukraine.

Поділитися:

В рамках Eurofestival, який відбувається за два тижні до фіналу Євробачення 2023, з 5 по 12 травня у Ліверпулі представлена українська зона See, Feel, Hear Ukraine від благодійної ініціативи Music Saves UA.

See, Feel, Hear Ukraine 1+1

Сама зона має форму купола, в середині якого є декілька зон з аудіальними, візуальними та текстовими матеріалами, які розкажуть про війну в Україні, еволюцію пісні “Щедрик”, українських поетів, українців, які відомі на весь світ, а також як сучасна українська індустрія адаптувалась до реалій війни. 

See, Feel, Hear Ukraine 1+1

Спеціально для цієї події було розроблено айдентику, яка поєднує в собі українські національні кольори та елементи вишивки. У центрі зони створено дерево калини, біля якого відвідувачі можуть відпочити, послухати як змінювалась пісня “Ой у лузі червона калина”,  а також зона прикрашена живими квітами, які привезені спеціально з України. Над проєктом працювали виключно українські команди.  

“Ми розбили зону на умовні три сектори, кожен з яких відповідає назві: see (побач), feel (відчуй), а також hear (почуй). Ми розкажемо про історію Щедрика та “Ой у лузі червона калина”, яка за останній рік стала відомою на весь світ, розповімо про те, як музична індустрія об'єдналась і робить неймовірні речі аби бути максимально корисними в тилу і допомогти Україні, розкажемо про артистів, які були змушені змінити знімальні майданчики на окопи, також, платформа United24 надала нам VR-зону, на якій відвідувачі зможуть побачити Україну і наслідки російського вторгення”, – коментують у Music Saves UA | UAME.

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко відвідав українську зону. 

Тімур Мірошниченко 1+1

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко відвідав українську зону

Вхід вільний.
Графік роботи: з 5 по 12 травня, 12:00 - 23:00
Локація: Discover Ukraine (EuroVillage)
Адреса: Port of Liverpool Building (Waterfront side)

Більше інформації на сторінках Music Saves UA:

Instagram

Facebook

Більше про Discover Ukraine.

Music Saves UA – це благодійна ініціатива, створена Ukrainian Association of Music Events (UAME) у березні 2022 року. За час свого існування, їм вдалось зібрати більш як 300 000$ на гуманітарні потреби України, евакуювати понад 20 000 людей з гарячих точок, і допомогти більше ніж 40 000 українцям. 

Офіційний сайт за посиланням

Цей проєкт представлений Ukrainian Association of Music Events в рамках проєкту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Новини по темі