Руслан Сенічкін і Наталія Підлісна стали співавторами нової книги Сніданки в саду

Руслан Сенічкін і Наталія Підлісна стали співавторами нової книги Сніданки в саду

 е буде чудова книжка про садівництво зі смаком з ілюстраціями та практичними порадами, рецептами, з майстер-класами

Поділитися:

На початку весни ведучі Сніданку з 1+1 телекулінар Руслан Сенічкін та королева садів і городів Наталія Підлісна підготували спільну апетитну сенсацію – нову книжку "Сніданки в саду". У ці дні вже можна побачити обкладинку  збірки – наразі макет саме готується до друку в типографії. Це буде чудова книжка про садівництво зі смаком на 176 сторінках з чудовими ілюстраціями та практичними порадами, рецептами, з майстер-класами. 

У книзі є смачні пропозиції для весняних та літніх сніданків на свіжому повітрі, дачних пікніків, домашніх трапез зі свіжих сільських, фермерських продуктів. Читачі дізнаються, як і що вирощувати, саджати, готувати на рідній землі, щоб зробити раціон всієї родини вітамінним, органічним та поживним. Із саду-городу – до столу! До речі свій міні-сад-город можна виростити навіть на кухні та на балконі!

Наталія Підлісна, автор рубрики "Зелена ділянка" в ефірі "Сніданку з 1+1", розповідає на сторінках збірки про рослини-обереги і символи, рослини для ранкового чаю, про сюжетний та функціональний сад, особливості росту-посадки овочів, про секрети кліматичних зон та ін. А Руслан Сенічкін пропонує на сторінках книжки особливе органічне меню з городини: барбекю-мангал з рибою та м'ясом, а також теплий салат з буряком і печінкою, ліниві вареники з естрагоном, салат зі шпинатом та гарбузом, тортилья зі спаржею, котлети з гарбузом,  ягідні скони, смородиновий мармелад тощо.

У всіх охочих протягом березня місяця є можливість замовити та отримати першими книжку з безкоштовною доставкою по Україні та з особистими автографами авторів. Акція діє ексклюзивно в інтернет-магазині Yakaboo.ua.

Руслан Сенічкін розповідає: "Важливо для здоров'я, щоб продукт, наприклад, від городу до тарілки зазнавав якомога менше змін. Особливу цінність набувають страви, в яких є багато подарованого місцевою природою. Локальні продукти – це найкрутіший гастрономічний тренд нашого часу у Європі та світі. Наша українська земля –родюча і багата на врожаї. Тож рушайте з нами у світ природи, прагніть до натуральності в усьому".  

Наталія Підлісна зазначає: "Наша книга не повчатиме вас і не даватиме в тисячний раз відомостей, які є в будь-якому довіднику та в будь-якій енциклопедії про дачу чи кухню. Наша книга прагне розбудити у вас творчість, надихнути на творення власних садів і власної – особливої – атмосфери, де сніданок буде схожим на чарівне дійство, на магію. Ми писали для вас з любов'ю!".

Інформацію про всю колекцію книг Руслана Сенічкіна дивіться тут: http://snidanok.1plus1.ua/