Руслан Сенічкін любить ліс і воду, але боїться літаків

Руслан Сенічкін любить ліс і воду, але боїться літаків

Руслан Сенічкін розповів своїм фанатам, що дуже сумує за своїм сільським дитинством, і проте, як планує провести літню відпустку.

Поділитися:

Руслан Сенічкін розповів своїм фанатам, що дуже сумує за своїм сільським дитинством, і про те, як планує провести літню відпустку.

Виявляється, найтепліші спогади з дитинства у Руслана пов'язані з селом. Мабуть, саме тому, ведучий 1+1 так любить готувати на природі, а улюблені пори року в нього осінь і весна.

"Моє дитинство – це село, а село – це моє дитинство. Гуси, качки, корови, свині… все це було. Дуже за цим сумую!", - зізнався він.

Любов до тварин не полишала його й в місті. Тримав вдома хом'яка, рибок, папугу, котика, маленького сокола, навіть качок на балконі. Але все це залишилося в дитинстві, адже зараз, каже Сенічкін, увесь час займає робота, тож такої розкоші, як домашній улюбленець, він собі дозволити не може… Нині в Руслана хіба що на балконі ростуть великі петунії, які, запевняє він, пахнуть на весь Київ.

"Відпочинок цього літа ще не планував. Хоча, як завжди, маю поїхати по родичах в села! А якщо вийде подорожувати авто, то мене завжди тягне до Львову і в Карпати. Мій стайл – гори, обов'язково вода (річки, ставки, струмки, море) і багато лісу!".

А от куди не тягне Руслана то це літати, ведучий боїться літаків:

"Раніше я боявся темноти, а зараз літаків. В мене катастрофічна аерофобія. Ось в п'ятницю летимо з Лесею Бакалець в Брюссель і Париж на всесвітній з'їзд Смурфиків. Я буду представляти Україну… Але це не головне. Головне – літаки! Уже сняться, уже хвилююся", - написав він.