Руслан Сенічкін підготував сюрприз до Дня закоханих

Руслан Сенічкін підготував сюрприз до Дня закоханих

Напередодні добрих свят 14 лютого та 8 березня світ побачив додатковий наклад першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки". 

Поділитися:

Напередодні добрих свят 14 лютого та 8 березня світ побачив додатковий наклад першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки"

Перший наклад кулінарної добірки ведучого ранкової програми "Сніданок з 1+1" Руслана Сенічкіна, яка вийшла в грудні минулого року,   за час зимових свят продано весь.

Прості у приготуванні й інгредієнтах сезонні страви сподобалися багатьом телеглядачам, а тепер ще й активним читачам. Щасливі власники книжки діляться фотографіями своїх страв за рецептами Руслана у соціальних мережах. Попит на книжку не зменшується.

Тому спеціально до свята всіх закоханих та до 8 Березня українські книгарні та інтернет-магазини отримають додатковий наклад кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки: весна, літо, осінь, зима".

Встигніть замовити найкращий подарунок для коханих жінок за посиланням. 

 "Я здивований, але менш ніж за місяць наклад розкуплено практично весь. І от додаткове видання... Згадуючи презентацію обкладинки та ідеї у Львові чи презентацію вже самої книжки в Києві на "Різдвяному ярмарку", - скільки завітало до нас людей, глядачів! - я розумію, що ми все зробили недарма. Тому новий наклад дозволить багатьом зробити подарунок до Дня закоханих, до 8 Березня, до дня народження, з нагоди та просто так. Дякую за всім за інтерес, повідомлення, листи, відгуки! І величезне бажання або вперше спробувати свої сили на кухні, або вдосконалити запропоновані в книжці рецепти. Ви для мене - натхнення!" - ділиться враженнями Руслан.

До речі, сьогодні в ранковому ефірі ведучі "Сніданку з 1+1" презентували глядачам нову, затишну та світлу, студію. Майданчик, на якому працюватимуть головні жайворонки країни, розділено на кілька тематичних зон, зокрема і кулінарну. Найважливішим надбанням цього блоку є власна кухня Руслана Сенічкіна.

"Нарешті ми зможемо просто в студії реалізовувати свої гастрономічні забаганки! До нас приходитиме багато гостей: зірки, відомі й невідомі шеф-кухарі… Я обіцяю, що глядачам буде дуже цікаво спостерігати за тим, що відбуватиметься в ефірі. У новій студії будуть лише наші декорації. Там усе-усе буде рідним", - радіє Руслан.

На власній кухні Руслан реалізовуватиме нові рецепти, які, ймовірно, колись знову ввійдуть до кулінарної збірки.

Сенічкін радіє, що його видання цікавить українців, і зізнається: сам охоче дарує "Сніданки" шанувальникам. Так, днями він підписав збірку для двох діток, які хочуть піти його кулінарним шляхом.

 "До нас звернулася бабуся хлопчика, який зараз бореться з онкологічним захворюванням. Вона розповіла, що її внук має заповітну мрію - стати шеф-кухарем. Звісно ж, я охоче підписав свою книжку для цієї дитини, а також для ще одного хлопчика з Харкова. Він теж мріє стати шеф-кухарем, але через хворобу не може реалізуватися на повну. Але він лікується. І може отримати натхнення від мене у вигляді книжки. Це щире нагадування про те, що йому все вдасться, - я справді в це вірю", - розповів Руслан.