Руслан Сенічкін порадив українцям пізнавати й відкривати батьківщину

Руслан Сенічкін порадив українцям пізнавати й відкривати батьківщину

Ведучий зізнався, що у зв'язку з подіями в країні зараз вкрай складно спланувати ефективний відпочинок.

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін разом із командою проекту пішов у відпустку. У своєму блозі ведучий зізнався: у зв'язку з подіями в країні зараз вкрай складно спланувати ефективний відпочинок.

"Ми всі перебуваємо в інформаційному напруженні, читаємо соцмережі, відгукуємося на ініціативи допомоги нашим співвітчизникам з гарячих точок та нашим солдатам", - сказав Сенічкін.

На думку Руслана, у цей непростий для країни час люди, як ніколи, потребують морального і психологічного відпочинку.

"Для тих хто, можливо, також планує відпуску і журиться, що ось ми втратили Крим, куди тепер їхати, я хочу сказати, що Крим завжди з нами, і нікуди від нас не подівся. Рано чи пізно більшість людей там можуть прозріти. Ми будемо у це вірити", - сподівається ведучий.

Руслан запевнив,що саме зараз варто пізнавати Україну і порадив відвідати найвизначніші місця нашої держави.

"Полюбіть Кам'янець-Подільський, полюбіть Одесу, полюбіть херсонську Асканію-Нову – це маленька Африка в Україні: там степи, багата природа і тваринний світ. Полюбіть Дніпропетровськ, дніпропетровські плавні, риболовлю і відпочинок на березі Дніпра. Побувайте в Києві, подивіться, що там відбувається, замовте екскурсію. Обов'язково поїдьте в Капати. Там найкращі "бандерівці" у світі. До них звертаєшся російською і вони відповідають російською тільки для того, щоб ми розуміли одне одного. Це не конформізм, а щирість", - розповів Сенічкін.