Руслан Сенічкін презентує кулінарну книжку "Сніданки"

Руслан Сенічкін презентує кулінарну книжку "Сніданки"

Відомий народний телекулінар радо зустрінеться зі своїми глядачами, а тепер і читачами, журналістами, друзями на імпровізованій кухні

Поділитися:

17 грудня у приміщенні Мистецького Арсеналу на ярмарку "Різдвяний Арсенал" Руслан Сенічкін презентує свою першу книгу рецептів "Сніданки" (початок о 16:30). Відомий народний телекулінар радо зустрінеться зі своїми глядачами, а тепер і читачами, журналістами, друзями на імпровізованій кухні.

Спеціально підготовлений інтер'єр майданчику облаштований спільно з Wannabe Decor здивує своєю оригінальністю. На всіх гостей чекає частування, подарунки та тепле спілкування.

Ще недавно Руслан Сенічкін не наважувався навіть підійти до плити, а тепер він незмінний ведучий кулінарної рубрики "Правильний Сніданок" і майстер приготування смачних наїдків.

"Сніданок – це початок усього. Від того, як ми правильно і, що дуже важливо, смачно поїмо, залежать увесь день, настрій, енергійність. Ми постаралися зібрати рецепти з сезонними овочами та фруктами, тож вони яскраві й корисні. Ще одна важлива особливість цього видання – компоненти. Я збираю колекцію рецептів з інтернет-блогів, старих записів і з листів моїх шановних глядачів. Але перш ніж щось готувати, страва проходить процес адаптації: я намагаюся замінити або й зовсім відмовитися від якихось дорогих та екзотичних продуктів. Вибагливим естетам я одразу скажу: так, це рецепти спрощені, зате за ними можна готувати в будь-якому куточку України, не обтяжуючи себе пошуком специфічних інгредієнтів. Це, так би мовити, народна кулінарія", - розповідає  Сенічкін.

Нагадаємо, що книжка "Сніданки" має чотири розділи відповідно до чотирьох сезонів. Вона об'єднала рецепти корисних і смачних сніданків, кожен з яких Руслан Сенічкін випробував та особисто відтворив у своїй кулінарній рубриці. Ця книжка – найкращий подарунок для мами, сестри, дружини, доньки, бабусі – взагалі для всіх господинь!

До речі,  вступні слова написали Русланові друзі, відомі ресторатори Сава Лібкін та Вардкес Арзуманян, а також ведуча телеканалу "1+1" Лідія Таран.

"Усе про важливість сніданків  для нашого здоров'я я зрозуміла, коли працювала на ранкових ефірах. Не можна допрацювати до десятої чи одинадцятої години, якщо вранці нічого не з'їла. Здоров'я – над усе. Руслан рухається в правильному напрямку. Він опанував мистецтво приготування сніданків, він розуміється на поживній вітамінній їжі. Тепер світ сніданків відчутно розширився, і завдяки саме Русланові він буде поповнюватися новими ідеями", - каже Ліда.

Книжку можна замовити на сайті http://snidanok.1plus1.ua/ і обов'язково отримати її до новорічних свят.

А на майданчику "Сніданку" книжку Руслана Сенічкіна можна придбати протягом усіх днів роботи ярмарку "Різдвяний Арсенал" з 17 по 21 грудня.