Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вирушають у Чернівці

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вирушають у Чернівці

У п'ятницю, 9 жовтня, о 9:10 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір планують пряме включення із славного міста.

Поділитися:

 У п'ятницю, 9 жовтня, о 9:10 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір планують пряме включення в ефір "Сніданку з 1+1" з міста Чернівці, місце зустрічі  – біля відомого на всю Україну Чернівецького університету імені Юрія Федьковича.

Наступного дня, у суботу 10 жовтня, об 11:30 в центральному парку ім. Шевченка (сцена біля фонтана) народний телекулінар Руслан Сенічкін разом із колегою зі "Сніданку з 1+1" Людмилою Барбір презентують буковинцям підручник здорового харчування "Сніданки для дітей",  розроблений спільно з дієтологом Галиною Незговоровою. Зірки каналу 1+1 поспілкуються з глядачами та читачами, а малечу пригостять корисними смаколиками з ягодами та прянощами. Адже головний принцип  сніданків для дітей – "Добре їси - добре навчаєшся!".

Для дітей буде організовано ігровий майданчик, де всі вони зможуть дізнатися про правильне харчування та скуштувати корисні солодощі від народного кулінара. На імпровізованій сцені заплановано виступи жіночого клубу "Успішна чернівчанка" та школи сучасного танцю "MoveOn".

Цього ж дня, у суботу, з 17:00 до 18:00 Руслан Сенічкін поспілкується з чернівчанами у книгарні "КС", де представлено кулінарні книжки автора, за адресою: Чернівці, Соборна площа, 1.

"Дуже чекаю зустрічі з буковинськими господинями. Хочу також дізнатися цікаві гастрономічні рецепти від чернівчанок. І обов'язково спробую відтворити  щось оригінальне з місцевої кухні у своїй рубриці "Правильний сніданок", - ділиться Руслан Сенічкін.

"Чернівці - надзвичайне місто, там можна годинами милуватися австрійською старовинною архітектурою, мальовничими будинками та самою природою буковинського краю. Усі знають, що в Чернівцях дуже відкриті люди, тому я з нетерпінням чекаю зустрічі з усіма та сподіваюся отримати тільки позитивні емоції", - зізнається Людмила Барбір.

Як відомо, Руслан Сенічкін збирає традиційні сімейні страви з  усієї України, тому разом з відомим місцевим бренд-шефом Валентином Скуртом за підтримки ресторану "Versal" та готельного комплексу "Георг парк" візьме майстер-клас  приготування м'яса по-французькому з українських сезонних продуктів. Детальніше про секрети місцевої кухні Чернівців – невдовзі  в ефірі "Сніданку з 1+1".

Телекулінар Руслан Сенічкін та Людмила Барбір планують дати ексклюзивне інтерв'ю порталу Geometria.