Руслан Сенічкін вчив готувати вітамінний сніданок

Руслан Сенічкін вчив готувати вітамінний сніданок

На Фестивалі здорової їжі стартувала акція замовлення книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки" за спецціною

Поділитися:

У ці вихідні (22-23 листопада) в Києві відбувся Фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health"

У перший день фестивалю, вранці у суботу 22-го листопада, народний телекулінар Руслан Сенічкін навчив усіх охочих готувати поживний сніданок. У межах майстер-класу Руслан поділився рецептом приготування енергетичних фруктово-горіхових батончиків та молочного коктейлю з бананом та фундуком. Гості не тільки дізналися рецепт вітамінного сніданку, а й поласували смаколиками від Руслана.

"Із командою "Сніданку" ми були на фестивалі торік. Тоді завітало багато гостей, але цього року – ще більше. У рубриці я готую зокрема і за рецептами наших телеглядачів. Це, з одного боку, захопливо, а з іншого, незвично. Отже, ми підтвердили, що ми рубрика народна і готуємо з народом, обмінюємося враженнями, емоціями, секретами, порадами. На фестивалі усі охочі поповнювали мою кулінарну колекцію і записали близько 20 своїх сімейних рецептів у спеціальну гостьову книгу. Найкращі страви з добірки я повторю в ефірі, у рубриці "Правила сніданку", - каже ведучий.

До речі, серед глядачів на майстер-класі були присутні не тільки досвідченні господині, а й молоді кухарі.

"Мені хотілося залучити всіх до процесу, але оскільки всіх не задієш, то я запросив на допомогу одну дівчину. Світлана виявилась студенткою із Сумщини, вона навчається на кухаря", - розповів Руслан.

У зоні "Сніданку з 1+1" також можна було відпочити всією компанію на зручних дизайнерських стільцях від "Flux".

Зауважимо, що майстер-клас буде телевізійним. Незабаром, на початку грудня, сюжет з'явиться в ефірі, в рубриці "Правильний сніданок". Глядачі каналу "1+1" теж зможуть навчитися готувати вдома ці поживні ласощі.

Також у цей день стартувала акція попереднього замовлення  першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна. І впродовж двох днів у зоні "Сніданку з 1+1" гості фестивалю заповнювали заявку на придбання книжки "Сніданки" за спеціальною ціною (150 грн), а перші 30 замовників отримали теплі фірмові чашки "Сніданку" від Wannabe Decor.

Всі, хто і надалі буде робити попереднє замовлення на сайті http://snidanok.1plus1.ua/, гарантовано отримають  книжку до новорічних свят. Це найкращий подарунок для мами, сестри, дружини, доньки, бабусі – взагалі для всіх господинь!