Руслан Сенічкін виявився "безпритульним"

Руслан Сенічкін виявився "безпритульним"

Ведучий "Сніданку з 1+1" зізнався, що не має власного робочого місця.

Поділитися:

Ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" зізнався, що не має власного окремого робочого місця. Про це він розказав "френдам" із соцмереж, для яких проводив екскурсію по редакції.

За словами Руслана Сенічкіна, йому так набагато комфортніше. Адже з портативним комп'ютером він завжди може вмоститися там, де йому зручно. А своїм основним робочим місцем ведучий вважає саме студію "Сніданку з 1+1", звідки веде прямі ефіри.

А от робочий стіл свого колеги Анатолія Анатоліча Сенічкін показав. Робоче місце Анатоліча прикрашене родинними світлинами, а на столі лежить маленька подушечка.

Нагадаємо, сьогодні, 22 квітня, "френди" ранкового шоу "Сніданок з 1+1" із соцмереж завітали в гості до улюбленого ведучого. На радощах, Сенічкін впустив натовп прихильників до студії прямо під час прямого ефіру, а потім показав найцікавіші місця редакції та пригостив гостей ранковою кавою.

У подарунок від фанів Руслан отримав квітку, яку можна використовувати як годинник, смачний пиріг і навіть портрет. Малюнок йому сподобався настільки, що Сенічкін одразу похвалився ним у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".