Руслан Сенічкін візьме участь у Фестивалі Здорової Їжі "Best Food Fest & Health"

Руслан Сенічкін візьме участь у Фестивалі Здорової Їжі "Best Food Fest & Health"

Гості свята зможуть першими зробити передзамовлення кулінарної книги ведучого

Поділитися:

З 22 по 23 листопада Київ знову стане столицею здорового способу життя – в НСК "Олімпійський" вчетверте відбудеться Фестиваль Здорової Їжі "Best Food Fest & Health".  Спеціальним гостем свята стане ведучий "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін.

Для всіх присутніх Руслан проведе телевізійний майстер-клас з приготування смачного та корисного сніданку. Він буде готувати фруктово-горіхові батончики та молочний коктейль з бананом та фундуком. І все це будуть знімати для його кулінарної рубрики "Правила сніданку".

Але це ще не все! Старт фестивалю співпадає з запуском попереднього замовлення його першої кулінарної книги "Сніданки". Отже гості фестивалю першими зможуть заповнити заявку просто на місці і гарантовано отримати книгу у цьому році.  

Також в рамках дводенного фестивалю на гостей чекають кулінарні майстер-класи від кращих європейських та українських шеф-кухарів, 20 лекцій спеціалістів зі здорового харчування (дієтологи, спортсмени, фітнес тренери, історії успіху відомих особистостей), ярмарок еко продуктів та зелених технологій, інтерактивна дитячу зону для наймолодших поціновувачів здорового способу життя, спортивна зону, кіно зону, корисний фуд корт та зона відпочинку. Щогодини на головній сцені фестивалю будуть розігруватися подарунки від партнерів та учасників фестивалю. Всього у фестивалі візьме участь 90 учасників, котрі відображають весь сектор здоров'я в Україні. 

Фестиваль "Best Food Fest & Health" в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/events/364434977048395

vk.com/BestFoodFestival

youtube.com/user/BestFoodFest

Інформація:

Фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health" - це платформа, на якій відвідувачі знайомляться зі світовими тенденціями у здоровому харчуванні,  відвідують майстер-класи кращих українських та європейських шеф-кухарів, лекції провідних дієтологів, спортсменів та спеціалістів зі здорового способу життя. В рамках фестивалю проходить "Ярмарок здоров'я", який збирає під одним дахом виробників еко-продукції та компанії, які представляють в Україні сектор зелених технологій та органіки.