Руслан Сенічкін розповів, коли і де можна буде замовити його першу кулінарну книжку

Руслан Сенічкін  розповів, коли і де можна буде замовити його першу кулінарну книжку

Стартує акція замовлення кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки" за спеціальною ціною  

Поділитися:

У Києві 22 і 23 листопада в приміщенні НСК "Олімпійський" учетверте відбудеться Фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health".  Спеціальним учасником заходу стане ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін.

У перший день фестивалю, 22 листопада, о 10:00 на кулінарному майданчику (другий поверх НСК "Олімпійський") народний кулінар Руслан Сенічкін проведе кулінарний майстер-клас. Він навчить присутніх готувати фруктово-горіхові батончики та молочний коктейль з бананом та фундуком. Руслан зможе почастувати 200 гостей-щасливчиків.

Руслан вважає, що цей вітамінний і поживний сніданок дуже корисний для дітей-школярів та їхніх батьків.

"Фундук містить багато поживних речовин. Горіх - це білок, а банан покращує працездатність мозку. Молочні коктейлі дуже корисні саме вранці. А от енергетичні батончики особливо сподобаються дітям, яким треба не тільки багато вітамінів, але й енергії", - розповів ведучий.

До речі, майстер-клас буде телевізійним. Незабаром сюжет з'явиться в ефірі, в рубриці "Правильний сніданок". Глядачі каналу "1+1" теж зможуть навчитися готувати вдома ці поживні смаколики.

Зауважимо, що старт фестивалю збігся у часі із запуском попереднього замовлення  першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна. Тож упродовж двох днів у зоні "Сніданку з 1+1" гості фестивалю зможуть заповнити заявку на придбання книжки "Сніданки" за спеціальною ціною (150 грн.) і гарантовано отримати її до новорічних свят.

Це найкращий подарунок для мами, сестри, дружини, доньки, бабусі – взагалі для всіх господинь! А перші 30 замовників  отримають теплі фірмові чашки "Сніданку" від Wannabe Decor.

Також запрошуємо всіх охочих поповнити кулінарну колекцію Руслана Сенічкіна і вписати свій цікавий рецепт у спеціальну книжку. Найкращі страви з добірки Сенічкін повторить в ефірі, у своїй рубриці.

Крім того, у рамках  дводенного фестивалю гостей чекають кулінарні майстер-класи від європейських та українських шеф-кухарів, 20 лекцій фахівців здорового

харчування (виступи дієтологів, спортсменів, фітнес-тренерів; історії успіху відомих особистостей), ярмарок еко-продуктів та зелених технологій, інтерактивна дитяча зона для наймолодших любителів здорового способу життя, спортивна зона, кінозона, корисний фудкорт та зона відпочинку. Щогодини на головній сцені фестивалю відбуватимуться розіграші подарунків від партнерів та учасників фестивалю. Всього у фестивалі задіяно 90 учасників. 

Інформація:

Фестиваль здорової їжі "Best Food Fest & Health" - це платформа, на якій відвідувачі знайомляться зі світовими тенденціями у здоровому харчуванні,  відвідують майстер-класи найкращих українських та європейських шеф-кухарів, лекції провідних дієтологів, спортсменів та знавців здорового способу життя. В рамках фестивалю проходить "Ярмарок здоров'я", який збирає під одним дахом виробників еко-продукції та компанії, які представляють в Україні сектор зелених технологій та органіки.

Фестиваль "Best Food Fest & Health" у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/events/364434977048395

vk.com/BestFoodFestival

youtube.com/user/BestFoodFest