Руслан Сенічкін запрошує зустріти весну на етно-фестивалі в Мистецькому Арсеналі

Руслан Сенічкін запрошує зустріти весну на етно-фестивалі в Мистецькому Арсеналі

Уже цієї п'ятниці,  27 лютого, у Києві на території Мистецького Арсеналу відкриється етно-ярмарок для усієї родини, який триватиме до 1 березня

Поділитися:

Уже цієї п'ятниці,  27 лютого, у Києві на території Мистецького Арсеналу відкриється етно-ярмарок для усієї родини, який триватиме до 1 березня.  Три дні вікенду гостей  чекатиме затишний книжковий майданчик народного кулінара Руслана Сенічкіна, облаштований спільно зі стильним київським закладом "Самое Доброе Кафе".

У суботу, 28 лютого, о 12:30 Руслан Сенічкін зустрінеться зі своїми глядачами й читачами. Окрім теплого спілкування, гостей чекатиме дегустація сонячного джему з хурми за Руслановим рецептом (який, до речі, увійшов до його першої кулінарної книжки "Сніданки").  Гості також зможуть поділитися рецептом своєї сімейної страви, зробивши запис у гостьовій книзі. У ній Руслан колекціонує страви своїх глядачів, зіркових гостей та експертів "Сніданку з 1+1", деякі потім  відтворює у своїй кулінарній рубриці та ділиться у facebook.

"Такі зустрічі надихають та об'єднують! А ще для наших глядачів - це змога побачити один одного наживо, по той бік екрану, та дізнатися з перших вуст багато телевізійних цікавинок. Запрошую усіх в гості до нашого книжкового майданчику, буду радий бачити кожного! Поспішайте дарувати смачну книгу "Сніданки", адже в світ вийшов другий наклад напередодні Свята Весни. Чоловіки, встигайте робити найкращі подарунки своїм любим жінкам, донькам, мамам, бабусям", - запрошує Руслан.

Цікаво, що  майданчик буде оформлено  як імпровізоване стенд-кафе у типовому для "Самого Доброго Кафе" стилі. Основні елементи декору - натуральні матеріали, раритетні речі, речі "з історією" та білий колір. В межах ярмарку "Самое Доброе Кафе" підготувало для відвідувачів спеціальне меню: наполеон за авторським рецептом, міні-еклери з заварним кремом, "самый добрый" торт, гарячий напій-какао, а також шоколадний брауні за рецептом Руслана Сенічкіна.

До речі, в оновленому ресторані "Самое Доброе Кафе", яке відкрилося в День закоханих, можна вперше всім скуштувати смачні та поживні сніданки за рецептами Руслана Сенічкіна.

Придбати книжку "Сніданки" можна на "Етно-ярмарку"  з 27 лютого до 1 березня або на сайті http://snidanok.1plus1.ua/

У межах етно-фестивалю в Мистецькому Арсеналі пройде ярмарок українських майстрів народного мистецтва та handmade. Відвідувачі зможуть узяти участь в оригінальних майстер-класах, придбати сувеніри, прикраси, іграшки, ласощі. Для любителів рухливих дитячих та родинних ігор працюватимуть ігрові зони. На гостей чекають різноманітні смаколики та кава у затишних кав'ярнях. Етно-ярмарок супроводжуватиме автентична українська музика та спів.