Руслан Сенічкін зустрівся зі своїм близнюком

Руслан Сенічкін зустрівся зі своїм близнюком

На фестивалі "В пошуках "Made in Ukraine"  кулінар пригощав своїх шанувальниць авторським печивом та ділився рецептами сніданків.

Поділитися:

За останні кілька місяців книга з рецептами Руслана Сенічкіна стала справжнім бестселером.  Господарочки не можуть натішитися  -  тепер разом з ведучим "1+1" вони щодня можуть приготувати щось новеньке. Днями під час фестивалю "В пошуках "Made in Ukraine"  шанувальниці народного кулінара могли особисто зустрітися зі своїм кумиром, який пригощав усіх авторським  печивом  та давав корисні поради з власного досвіду. Адже за три роки в ефірі Руслан приготував більше тисячі смачних та корисних страв.

"Протягом двох днів у нашому куточку, облаштованому спільно з друзями "Самое Доброе Кафе", на всіх чекав мій "брат-близнюк", з яким охоче фотографувалися не тільки дітлахи, але й усі дорослі. Рецепти сирного печива та печива з джемом, яким я пригощав гостей фестивалю, ви можете переглянути у YouTube. Радий був бачити не тільки киянок, а і господинь з Полтави, Чернігова, Львова. А ще приходили багато школярів. До речі, саме діти давали правильні відповіді на запитання під час розіграшу подарунків: фірмових чохлів від "Сніданок з 1+1" та "Wannabe Decor" та книжок "Сніданки". Вони були найактивнішими гостями!"

Цієї неділі на Книжковому Арсеналі шанувальників Руслана чекає сюрприз. Про нього читайте на сайті вже незабаром.