14 років тому: Руслан Сенічкін вразив Мережу архівними кадрами з Лідією Таран і показав один із їхніх перших ефірів у Сніданку з 1+1

Руслан Сенічкін зворушливо привітав Лідію Таран із днем ​​народження та показав їх архівні знімки, зроблені 14 років тому

Руслан Сенічкін зворушливо привітав Лідію Таран із днем ​​народження та показав їх архівні знімки, зроблені 14 років тому

Поділитися:

Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін опублікував серію архівних кадрів з Лідією Таран і зворушливо привітав її з днем ​​народження – 19 вересня їй виповнилося 47 років.

Сенічкін розмістив в Instagram спільні фото та відео, зроблені у різні роки спільної роботи з Таран. Він також показав фото, зроблене 14 років тому, на якому можна побачити один з їх перших ефірів у Сніданку з 1+1.

«На першій фотці - історія початку нового Сніданку, 2010 рік. Місяць як Сніданок вийшов в прямий ефір. І без неї він би не відбувся. Подальші 4 місяці щоденного тремтіння і нерозуміння - хто я тут, і навіщо. Ліда допомогла. Тому, знаєте…є таке відчуття вдячності не в миті, воно тягнеться часом…довго», - написав ведучий.

Сенічкін також опублікував відео, зроблене 8 років тому і зворушливо звернувся до іменниці.

«Лідія Таран! Із Днем народження! Моєї поваги та любові до тебе – 14 років плюс лапка горобця) Нехай у тебе все буде добре!», - написав він.

У коментарях до публікації фоловери захоплено обговорюють архівні кадри ведучих та приєднуються до привітань:

«Як класно було», «Які молоді, красиві», «Ви чудові! Згадую ті Сніданки, завжди дивилася із задоволенням», «З днем ​​народження!», – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, проєкту Сніданок з 1+1, який щодня виходить з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна, виповнюється 27 років. Для українського телебачення це абсолютний рекорд серед ранкових програм.

Дивіться Сніданок з 1+1 у будні з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоді і зараз: як змінились Людмила Барбір та Руслан Сенічкін за 11 років спільної роботи в ефірі

Новини по темі