Руслан Сенічкін зіграє нащадка турка в новому серіалі

Руслан Сенічкін зіграє турка в новому резонансному серіалі | Українські фільми | 1+1
Фото: 1plus1.ua

Ведучий шоу «Сніданок з 1+1» отримав роль у новому резонансному серіалі «Слов’яни».

Поділитися:

Наступного року на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового телесеріалу «Слов’яни» від продюсерів визнаної світом першої українсько-словацької копродукції «Межа» Андрія Єрмака та Ванди Адамік Грицової. Проект створено за участі телеканалу 1+1 і словацького TV JOJ, за підтримки Міністерства культури України.

Це українська версія «Вікінгів», над якою працює українсько-словацька режисерська група на чолі з міжнародним шоуранером і режисером Петером Беб’яком. Зйомки серіалу проходять у Житомирській області.

Ведучий популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін, у якому і колеги, і глядачі неодноразово знаходили турецькі риси, і який нещодавно виявив своє турецьке походження, отримав роль у серіалі «Слов’яни».

Сенічкін зіграє одного з воїнів-антагоністів, кочівника – нащадка турецьких аварів. Герой Руслана на ім’я Скагол протистоятиме головному герою в напруженій бойовій сцені.

Перед телеглядачами Руслан з’явиться в незвичному для себе образі. Усі, хто звик бачити Сенічкіна в ефірних костюмах, будуть здивовані. Адже в серіалі Руслан постане в кольчузі, з довгим волоссям і хустиною на голові. Крім того, він буде боротися з мечем і їздити верхи на коні.

«У дитинстві я їздив верхи на коні. Але, звичайно, перед зйомками в серіалі потрібно було повправлятися, відрепетирувати, щоб у кадрі все було гармонійно та гарно. А ось із мечем я раніше не мав справи, тож уперше бився з таким видом зброї. Над нашими бойовими сценами в проекті працювали люди з міжнародним досвідом, які займалися каскадерськими постановками, у тому числі й у серіалі «Гра престолів». Також ми працювали з британським кінорежисером, продюсером Рідлі Скоттом і з американським – Стівеном Спілбергом», – прокоментував Сенічкін.

Чому саме Руслана обрали на цю роль, розповіла креативний продюсер продакшн-компанії European Partnership Media Group Олена Бобровська:

«Ми з режисером третього блоку Сергієм Саніним обрали Руслана, бо, по-перше, він підходив за типажем на роль авара найбільше з-поміж інших кандидатур, а по-друге, Руслан успішний і відомий телеведучий».

В основі серіалу лежать традиції та міфологія древніх слов’ян, а також реальні історичні факти. На глядачів чекають 12 епізодів про історію слов’ян на межі VI-VII ст., племенні інтриги та міжусобиці, справжня відвага та мужність, відданість своїм принципам, кохання, магія та багато іншого.

Головний герой серіалу – це реальний історичний персонаж Само – франкський торговець зброєю, який став першим відомим на ім’я слов’янським князем. Він очолив повстання слов’ян проти Аварського каганату, виграв війну та заснував першу слов’янську державу, яку історики потім назвуть Державою Само. Події серіалу відбуваються в той момент, коли Само опиняється серед слов’ян. У сюжеті ми побачимо, як герой за допомогою слов’ян і їхніх богів пройде шлях від франкського контрабандиста зброєю до слов’янського монарха.

Новини по темі