Руслана Писанка: Мій чоловік проти, але прийде на ефір підтримати мене

Руслана Писанка: Мій чоловік проти, але прийде на ефір підтримати мене

Кожен день, з самого ранку, Руслана Писанка приходить на тренування. Кожен день по кілька годин вона відточує свій стрибок.

Поділитися:

Кожен день, з самого ранку, Руслана Писанка приходить на тренування. Кожен день по кілька годин вона відточує свій стрибок. Перед початком першого ефіру відома актриса і телеведуча закликала всіх учасників отримати максимум задоволення. Тепер її черга. У день ефіру "Вишку" зібрався відвідати її чоловік. "Погодьтеся, - каже Руслана, - це логічно, коли чоловік підтримує свою дружину в її починаннях". Логічно. Цікаво інше, чоловік Руслани був проти її участі в цій "авантюрі".

- Руслана, правда, що ваш чоловік був проти вашої участі в "Вишці", проте він прийде підтримати Вас під час виступу?

- Так, він буде вболывати за мене в прямому ефірі. Так - він був проти моєї участі. Синці, забиті місця: за останній місяць, всі ці "принади" стали щоденними супутниками мого життя. Якому чоловікові це сподобається?! "Все потрібно робити поступово", - делікатно намагається достукатися моєї свідомості. Він -то хоче бачити свою дружину в доброму здоров'ї. А у мене кожен вечір: "ой", та "ай".

- Після першого епізоду, деякі ваші колеги вирішили поміняти програму. Зробити її складніше і цікавіше. Ви не вирішили...

- Поміняти шоу?! Якщо вже наважуся на таке, то це буде щось кулінарне. А якщо серйозно, то я вирішила піти до кінця. У мене є намічена мета, йдемо за програмою. Тренер каже, я слухаю. Якщо зараз почати сіпатися, психувати, нервувати і щось круто змінювати... Не хочу опинитися в ситуації Санти і Кароліни. Перед першим ефіром щось поміняли і нічого доброго з цього не вийшло. Краще я буду тренувати свій стрибок. Буду відточувати його в тому вигляді, в якому він є. Це складно, але я постараюся не впадати в паніку або в істерику.

- Кажуть, що у Вас буде якийсь особливий костюм?

- У мене буде особливий костюм.

- Як би ви самі назвали свій перший стрибок?

- Я не можу сказати, що вже його стрибнула. Сьогодні їх було не менше п'ятдесяти.

- Ого! Прямо, як справжній збірник перед виступами...

- Не знаю: добре це чи погано. Я дуже втомилася. У ці моменти моя голова не працює над назвою стрибка. Тому мій перший стрибок - безіменний. Перед ефіром він назветься сам. Стрибаю під робочою назвою "Політ над гніздом".