Сам удома: Цікаві факти про улюблений фільм

Сам удома: Цікаві факти про улюблений фільм

8 січня о 17:40 в ефірі 1+1 глядачі побачать улюблену зимову комедію Сам удома 5. Пропонуємо дізнатися цікаві факти створення сімейної комедія, яка вже багато років поспіль дарує людям святковий настрій.

Поділитися:

8 січня о 17:40 в ефірі 1+1 глядачі побачать улюблену зимову комедію "Сам удома 5". Пропонуємо дізнатися цікаві факти створення сімейної комедії, яка вже багато років поспіль дарує людям святковий настрій.

Сам удома: ТОП-5 цікавих фактів про стрічку

  1. Фільм "Сам удома" потрапив до книги рекордів Гіннесса, як комедія, що зібрала більше інших грошей у прокаті. Близько - 533 000 000 $
  2. Цікаво, що п'ята частина повинна була стати містичним трилером з елементами комедії. Робоча назва фільму була така: "Один вдома: Один у темряві". Але від цієї ідеї творці згодом відмовилися, оскільки такий сюжет ніяк не підходив для сімейного перегляду.
  3. Джо Пеші (злодій) працював над фільмом за системою Станіславського. Він хотів, щоб Маколей Калкін (Кевін) боявся його по-справжньому, тому уникав хлопчика на знімальному майданчику.
  4. У реальному житті, дитячі витівки з кіно "Сам удома" могли би привести до смерті. Наприклад, у сцені з паяльною лампою, шкіра голови пошкодилася б настільки, що знадобилася б операція та  імплантант.
  5. Будинок із стрічки "Сам удома" – зараз туристична пам'ятка. Він знаходиться за такою адресою: 671, Лінкольн Авеню, Уіннетка, Іллінойс.

Дивись сімейну комедію "Сам удома 5" сьогодні, 8січня, в ефірі 1+1 чи на сайті онлайн.

Новини по темі