Що відбудеться у продовженні "Останнього москаля"

Що відбудеться у продовженні "Останнього москаля"

Уже у вересні цього року творці "Останнього москаля" розпочнуть зйомки продовження файної комедії, яка мала шалений успіх в Україні

Поділитися:

Уже у вересні цього року творці "Останнього москаля" розпочнуть зйомки продовження файної комедії, яка мала шалений успіх в Україні.  Головний продюсер серіалів каналу "1+1" Олена Васильєва запевнила kp.ua, що другий сезон буде не менш захопливим і драматичним. Тільки-но уявіть, до Великих Вуйок приїде батько москвича Валєри, той самий Дмитро, якого вже багато років не може пробачити персонаж Юрія Горбунова Іван.

"Разом із Дмитром в село прийдуть нові проблеми, нові випробування для молодих закоханих. Терпіння Івана, який вже начебто знайшов свою любов з "італійською" сусідкою Галиною, також пройде серйозну перевірку на міцність, адже багатий і цинічний братик ні за що не має почуття оточуючих і грає ними у своїх інтересах", - розповіла Васильєва і заінтригувала, що виконавець ролі Дмитра стане справжнім сюрпризом для всіх.

Серіал "Останній москаль" став грандіозною подією в культурному житті України. І переміг у народному голосуванні з величезним відривом. 

Нагадаємо, усі серії файної комедії можна подивитися на нашому сайті.