Що робить Олена Кравець поза "Кварталом-95"

Що робить Олена Кравець поза "Кварталом-95"

Зірка "кварталу 95" завітла до "Сніданку з "1+1"

Поділитися:

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець стала співавторкою жіночого проекту "Пташки".  Про ідейний сенс цієї ініціативи акторка розповіла у студії "Сніданку з "1+1".

"Ми спеціально обрали таку натхненну й повітряну назву, адже вважаємо, що у кожної жінки за спиною є крила. Просто деякі їх іще не відчули,а в деяких вони трошечки зв'язані. І ми хочемо, щоб під час наших зустрічей жінки їх розпускали, відривалися від землі і витали в небі", - розповіла Кравець, яка уже тривалий час поза "Кварталом" долучається до організації різноманітних фестивалів.

Також Олена зауважила, що посиденьки "Пташок" відбуваються у форматі дівичвечора, до якого, незважаючи на це,  з радістю долучаються і чоловіки. До речі, із поміж спікерів оригінального проекту теж не тільки прекрасна стать.

 "У нас є рубрика "Розмова з чоловіком", у якій Діма Шуров із Pianoboy розкриває гостям деякі секрети своєї душі", - заінтригувала Кравець. А прохання ведучих Анатолія Анатоліча і Марини Леончук зізналася, що, на її думку, жінкам крила.

"Стійке відчуття тихого спокійного жіночого щастя, яке виникає тоді, коли жінка перебуває в  рівновазі. Коли в усіх своїх ролях: матері, дружини, сестри, доньки, колеги вона почувається упевнено. Коли навіть якщо чогось не знає чи не вміє, робить улюблену справу від усього серця й душі. Коли дає собі право на помилку, право бути просто людиною. Не картає себе за те, що з'їла торт, не подзвонила мамі чи не доробила звіту. Коли внутрішньо почувається повноцінною. І, звісно, коли поруч має чоловіка. Чоловічу енергію", - поділилася думками Кравець.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":