"Щоб зрозуміти чоловіка, варто розуміти усі його життєві ролі", - гейша Вероніка

"Щоб зрозуміти чоловіка, варто розуміти усі його життєві ролі", - гейша Вероніка

Учасниця реаліті-шоу "Кохання без кордонів" і досвідчена гейша Вероніка, продовжує ділитися з жінками головними секретами жіночого щастя, та радити, як краще тримати себе з чоловіками.

Поділитися:

Учасниця реаліті-шоу "Кохання без кордонів" і досвідчена гейша Вероніка, продовжує ділитися з жінками головними секретами жіночого щастя, та радити, як краще тримати себе з чоловіками. Цього разу Вероніка у своєму блозі розповіла про психологію чоловіка, його сприйняття і погляди на життя, які виявляються, зовсім різняться з жіночими.

Дівчина переконує, що кожен чоловік грає у своєму житті кілька ролей:

"Коли він знаходиться дома, поруч з вами, він – чоловік, поряд зі своєю коханкою – коханець, син з батьками, батько з дітьми, колега на робочому місці, товариш в колі своїх друзів…", - пише Вероніка.

Грати кілька ролей відразу, як жінка, чоловікам природою не закладено, тож щоб не провокувати непорозумінь і скандалів, варто сприймати всі ролі чоловіка, його поведінку в кожній з ролей, і головне – не посягати на його увагу, коли вона приділена іншій справі.

"Коли навчитеся розуміти і сприймати вашого чоловіка в усіх його життєвих ролях, ви зрозумієте, що його кохання до вас не стає меншим, де б і з ким би він не був".

Тож, якщо ви хочете стати успішною жінкою і коханою дружиною, стежте за новими порадами досвідченої гейші, а як застосовувати ці мудрі, древні секрети на практиці, ви можете бачити щочетверга в програмі "Кохання без кордонів" у виконанні самої Вероніки.