Щоб зустрітися з зіркою "Голосу країни", прихильниця намалювала десятки його портретів

Щоб зустрітися з зіркою "Голосу країни", прихильниця намалювала десятки його портретів

Співак Нікіта Алексєєв запросив свою найпалкішу шанувальницю в один з київських ресторанів

Поділитися:

Співак Нікіта Алексєєв запросив свою найпалкішу шанувальницю в один з київських ресторанів, після того як отримав від неї кілька десятків своїх портретів. Виявляється, малюючи дівчина демонструвала своє ставлення до Нікіти і намагалась за допомогою фарб здійснити свою мрію про зустріч із ним.

"Я побачила його на "Голосі країни", відтоді почала дивитися цей проект. Після першого виступу Нікіти я шукала його ім'я в інтернеті, потім – його сторінку в соціальних мережах, писала йому повідомлення. Нікіта відповідав стандартними фразами. Тоді я вирішила продемонструвати своє особливе ставлення за допомогою картин, які  присвячувала йому", - каже дівчина.

Цією наполегливою шанувальницею Алексєєва виявилась 17-річна жителька міста Устилух  Волинської області  Надія Куляша. Малює вона з 12 років і вважає, що талант у неї від батька, який в юності теж цікавився живописом. Малювати дівчина  ніде не вчилася і вірить, що добре виходять у неї тільки ті люди, які їй подобаються. За її словами, Нікіта посідає особливе місце в її творчості, вона його палка шанувальниця, називає його красенем, а його манеру співу вважає неймовірною. Надя висилала Нікіті портрети на різних стадіях роботи, прагнучи максимальної портретної схожості.

"Коли він запропонував зустрітися, я спочатку не повірила і ще раз перевірила, від кого повідомлення... Потім сказала батькам готуватися до подорожі. Не думала ні хвилини..." - ділиться емоціями Надія. До Києва вона привезла всі його портрети – і  всі, разом із останньою, намальованою напередодні виїзду в столицю, подарувала йому.

"Вона підкорила мене своєю наполегливістю. Щодня я отримую десятки повідомлень від шанувальниць, але зазвичай дівчата  надсилають свої фото. А тут картини! Я спершу просто спостерігав, але після двадцять восьмого портрета  вирішив подякувати Наді особисто за особливе ставлення до мене і до моєї творчості. Хочу, щоб ця історія стала прикладом для тих, хто ще не вірить, що життя любить наполегливих. Мої друзі жартують, що невдовзі доведеться відкривати експозицію портретів. Жарти жартами, але ж останнім часом почали надходити картини з інших країн. Недавно дівчина з Казахстану надіслала мені робочий варіант нового портрета. Думаю, є сенс подумати про виставку", - сміється Нікіта.

Алексєєв прийшов на зустріч із квітами й на знак подяки запросив Надію на концерт "Незалежність - це ти", у якому він братиме участь і який транслюватиметься на каналі "1+1" в День Незалежності України. Також співак подарував дівчині свій новий сингл "П'яне сонце", додавши, що вона перша з глядачів почує його нову пісню, прем'єра якої запланована на вересень.

Нагадаємо, недавно Нікіта взяв участь у столичному концерті Ірини Білик, яка, своєю чергою, назвала його музичним відкриттям року, оскільки переспіваний ним хіт примадонни української сцени  "А я пливу" вже 15 тижнів обіймає лідерські позиції за версіями провідних агенцій  оптимізації даних всіх радіостанцій України - FDR і TopHit.

Нагадаємо, що продюсери "Голосу країни 6" вирушають на пошук нових учасників.