Секс-символ "Кухні" Олена Подкамінська: "Якщо між людьми нема іскри – жоден прийом не допоможе"

Секс-символ "Кухні" Олена Подкамінська: "Якщо між людьми нема іскри – жоден прийом не допоможе"

Акторка розповіла про знімання в еротичних сценах й зізналася, за допомогою якого прийому можна її звабити

Поділитися:

Нещодавно на "1+1" стартував третій сезон найсмачнішого ситкому "Кухня". Він тішить глядачів пригодами нових персонажів і пікантними життєвими ситуаціями героїв, без яких серіал уявити складно. Чи не найцікавіше спостерігати за головною серцеїдкою – суворим арт-директором Вікторією, яку на екрані втілила Олена Подкамінська. В інтерв'ю maximonline.ru акторка розповіла про знімання в еротичних сценах й зізналася, за допомогою якого прийому можна її звабити.

- Перекажи, будь ласка, двома словами серії серіалу "Кухні"

- Ні, двома не можу. Можу трьома. Він, вона, він. Усе інше – стосунки між ними, за якими дуже цікаво спостерігати.

- А ти в серіалі хороша, погана чи як у житті?

- Як у житті. Але не як я сама, а як героїня.

- Як ти ставишся до еротичних сцен у кіно? Тебе це приваблює чи відштовхує?

- Приваблює, радше. Я взагалі помітила, що еротичні сцени мені вдаються. Не знаю, чому. Не люблю тільки, коли ці сцени притягнуті за вуха заради "полунички". Але, якщо вони художньо виправдані і це пік кохання і пристрасті. То я з задоволенням їх граю.

- Поділися, будь ласка, кількома вдалими прийомами, які допомогли завоювати навіть таку красуню

- У коханні усе стається, як вибух – мимоволі й раптом. Любов – це миттєвий збіг. Диво, яке майже неможливе і на яке можна чекати довго й безуспішно. Техніка, прийоми любовної гри й зваблювання, звісно, існують, але це завжди зовнішні помічники. Якщо не засліпить іскра, не перевернеться світ – жоден прийом не допоможе. Хоча бувають моменти, коли не вистачає  саме чогось зовнішнього, аби зрозуміти, що ти здатен відчути. У мене був один цікавий випадок. Чоловік залицявся до мене аж два роки, але я відчувала, що духовно він мені не близький. І нарешті він сказав: "Ну добре, я готовий назавжди зникнути з твого життя. Але можна я один раз тебе поцілую?" І якось так вийшло, що той поцілунок тоді перевернув усе моє життя. Словом, поцілунок – вдалий зовнішній хід.

Дивіться третій сезон серіалу "Кухня" з понеділка по четвер о 21.10 на "1+1".