Семен Горов знімає для "1+1" комедію "Московський родич"!

Семен Горов знімає для "1+1" комедію "Московський родич"!

"1+1 продакшн" почав зйомки україномовного серіалу "Московський родич" - комедії про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

Поділитися:

"1+1 продакшн" почав зйомки україномовного серіалу "Московський родич" - комедії про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. Режисером комедійного серіалу став відомий український режисер Семен Горов. У головних ролях – актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Ігор Скрипко і Галина Безрук


"Я дуже радий, що мене покликали в цей проект. Тема картини дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ на фоні українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працює українська команда, в якій є і мої добрі друзі", - каже Семен Горов, режисер серіалу "Московський родич".

"Московський родич" – це комедія становищ про діалог двох культур. Після того, як батько головного героя зник у Туманному Альбіоні, рятуючись від працівників ФСБ і від мафії, Валера випадково дізнається про існування дядька Івана, рідного брата батька. Без закордонного паспорта і всього з сотнею доларів у кишені Валері лишається тільки одне – знайти дядька і сховатися у нього, поки батько не "залагодить справу". Так юнак опиняється в гуцульському селі, куди ще ніколи не ступала нога "московського родича". Тепер у нього два виходи: змінитися самому або змінити гуцулів.

Оператором-постановником стрічки став Володимир Гуєвський, працівник "1+1 продакшн", автором сценарію –  Микола Куцик, також з "1+1 продакшн".