Сергій Лазарєв розповів, що думає про тролінг з боку Вакарчука

Сергій Лазарєв розповів, що думає про тролінг з боку Вакарчука

У розмові з журналом "Телескоп"  співак зізнався, що мріє зламати стереотип про "солоденького хлопчика Лазарєва".

Поділитися:

Нещодавно тренеру "Голосу країни" Сергію Лазарєву виповнився 31 рік. У розмові з журналом "Телескоп"  співак зізнався, що мріє зламати стереотип про "солоденького хлопчика Лазарєва". "Гадаю, вік мені в цьому допоможе", - каже співак. Судячи з відповідей, він налаштований рішуче.

"Щоб я не робив, я завжди доходжу до фіналу. І найближча моя мета – перемога у проекті "Голос країни",  - зізнався Сергій, а також розповів, а також розповів, як складаються його стосунки з колегами по проекту.

Як виявилося, Тамару Гвердцителі він дуже поважає, але не вважає своєю конкуренткою, адже вона налаштована на академічний вокал. Із Ані Лорак в них, попри давню дружбу, жорстка конкуренція. Адже їхні погляди на музику достатньо схожі. А от зі Святославом Вакарчуком  Сергій познайомився тільки на зйомках.

"Це дуже яскрава, можна сказати, культова людина. Ви помітили, що інколи він мене тролить, провокує. Але мені це навіть подобається!"

Повну версію інтерв'ю можна знайти у свіжому номері журналу "Телескоп". 

Нагадуємо, що наступний випуск шоу "Голос країни. Перезавантаження" в ефірі вже завтра о 21.00. Цього разу на глядачів чекає останній, третій раунд "Боїв".