Століття Якова: Станіслав Боклан розповів про свою роль

Століття Якова: Станіслав Боклан розповів про свою роль

«1+1 Продакшн» працює над тим, щоб фільм став подією на українському телебаченні.

Поділитися:

Днями «1+1 Продакшн» на замовлення каналу 1+1 приступив до виробництва 4-серійної костюмованої історичної драми «Століття Якова». Відомий український актор Станіслав Боклан зіграв у драмі головну роль.

Журналіст видання «День» побував на зйомках «Століття Якова», та порозпитував зірку про роль «історичного значення». Станіслав Боклан зазначив, що режисер йому майже не робить зауважень під час знімального процесу, а також розповів про свою роль.

Я граю такого дідка, здавалося б, доброго старого, який все ще поглядає на дівчат. Але я ж вбиваю людину, і не одну, заради внутрішнього відчуття власної справедливості, а це ж – самосуд і дуже непроста історія, – каже актор.

За словами Станіслава Боклана, цю історію треба передати так, щоб і глядач зрозумів, що відбувається з Яковом, чому він прийняв таке рішення.

Нагадаємо, що роль Якова зіграють одразу два українських актора: в зрілому віці – Станіслав Боклан, а в юності – Роман Луцький.

Звичайно, мені б хотілося зіграти всю роль, але з мене можна зробити старішого, а молодшого – ні, – каже Станіслав Боклан.

У драмі також зіграють відомі українські актори Людмила Загорська, Олег Примогенов, Андрій Самінін, Наталя Доля, Олександр Печериця і Ганна Топчій, а також переможець дитячого талант-шоу Маленькі гіганти Женя Лебедин.

За словами генерального продюсера «1+1 Продакшн» Вікторії Лєзіної, продюсерська група проекту активно працює над тим, щоб фільм став подією на українському телебаченні.

Побачити україномовну історичну драму «Століття Якова» глядачі телеканалу 1+1 зможуть восени 2016 року.

Новини по темі