Вражаючий екшен про апокаліпсис і захоплюючий бойовик про справедливість: кінохіти, які варто подивитись у цю неділю на 1+1 Україна

Телепрограма на неділю 8 вересня: на 1+1 Україна покажуть фільми Гренландія, Падіння янгола та інші світові кінохіти
instagram/greenlandmovie

Гренландія, Падіння яногла і не тільки: найкращі кінохіти, які покажуть цієї неділі, 8 вересня, на 1+1 Україна

Поділитися:

Влаштуйте собі кіновечір разом з телеканалом 1+1 Україна. Цієї неділі, 8 вересня, на глядачів чекають найкращі кінохіти. Спочатку ви зможете насолодитися апокаліптичним трилером Гренландія з Джерардом Батлером у головній ролі, потім на екрани вийде захопливий бойовик Падіння янгола, а на завершення — Імперія вовків з Жаном Рено у головні ролі.

Неділя, 8 вересня, 19:00 — Гренландія

Джон Герритт і його сім'я намагаються вижити під час апокаліпсису, спричиненого падінням комети. Їхня подорож до безпечного місця перетворюється на боротьбу за життя, де на кону стоять не лише власні долі, а й доля людства.

Гренландія

Неділя, 8 вересня, 21:20 — Падіння янгола

Після трагічних подій у Лондоні агент секретної служби Майк Баннінг виявляється головним підозрюваним у замаху на президента. Переслідуваний власним агентством і ФБР, він намагається очистити своє ім'я і розкрити реальну терористичну загрозу, яка націлена на літак президента, борт №1.

Падіння янгола

Неділя, 8 вересня, 23:50 — Імперія вовків

Анна Геймс — молода, приваблива жінка, яка одружена з високопосадовцем Міністерства внутрішніх справ Франції, мучиться нічними кошмарами і провалами в пам'яті, часом вона не впізнає свого чоловіка; у спробах розібратися у собі вона починає власне розслідування. Поль Нерто — капітан поліції, веде розслідування жорстокого вбивства трьох молодих жінок. За допомогою у розкритті витончених злочинів Поль звертається до досвідченішого колеги - Жан-Луї Шифферу. Дві сюжетні лінії з'єднаються в одну і призведуть до розв'язки, що шокує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Неможливо відірватися»: у соцмережах українці діляться враженнями від другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі